Personligt

5 arbetsdagar kvar detta år!

Jag räknade precis mina arbetsdagar, jo, det stämmer. Jag har bara 5 dagar till att tjänstgöra det här året. Redan nästa vecka är det dags att slå igen resväskan och bege sig söderut. Det är verkligen efterlängtat kan jag berätta för er.

Det har varit ett intensivt år för min del. Jag har bytt arbete under året, vilket i sig varit väldigt intressant och nytt. Dock har det varit intressant men tagit mycket av min energi. Därtill flyttade jag från en ort till en annan ort och bytte bostadsform. Från två lägenheter på två orter till en mindre gård.

Renoveringsprojekten avlöser varandra vecka efter vecka, dag efter dag och månad efter månad. Alla dessa omställningar och arbetsinsatser har verkligen krävt mycket av mig. Speciellt då jag bara haft 5 dagars ledigt från jobbet för att flytta mellan orterna. Dvs. det har inte varit någon form av ledighet med reflektion och vila. Men nu kommer den! Jag anser mig vara värd den!
Snart är jag där! På ledigheten!
image
Asien, here I come!

8 comments

 1. Med det tempot och alla projekt du haft är du absolut värd ledigheten. Låter helt underbart att bara ha 5 arbetsdagar kvar detta år! Njut nu och ha det allra Bäst.
  Kram Yvonné

  Svara
 2. Härligt! Eftersom jag redan har landat i den delen av världen och pustar ut efter en mycket intensiv höst förstår jag dig precis.

  Svara
 3. Du är tveklöst värd den ledigheten. Ha de gott!

  Svara
 4. Känner igen mig! Vi har också renoverat massor… och jag har fyra arbetsdagar kvar. Önskar dig en jättefin resa!

  Svara
 5. Härligt! Du är väl värd lite vila och avkoppling. Du har jobbat hårt både med nya hemmet och nya jobbet. Njut av ledigheten.
  Kram!

  Svara
 6. Omställningar av den digniteten tar på, jag vet. Passa på att njuta, vila och hämta krafter när du får möjligheter, snart!

  Svara
 7. En välförtjänt ledighet. Ha det skönt och koppla av!

  Svara
 8. Härligt! Du ska vara ledig länge du! 🙂

  Svara

Have your say