Personligt

årets-sista-resan

Årets sista resa – en planlös sådan

Året 2017 har varit spännande på många sätt och just nu planeras det sparsamt inför årets sista resa. En resa vi just nu längtar mycket till.

Årets resor

Hitills i år har vi besökt Italien vid två olika tillfällen, Schweiz för skidåkning och en vårresa till Florida och årets sista resa den bär av till vårt älsakde Asien. Vi har bokat en flygbiljett till Bangkok, sedan får vi se vart vi hamnar.

Årets sista resa bär av till Bangkok

Den här resan planeras det inte så mycket inför, utan det får bli som det blir. Denna gång ska vi vila vila och förhoppningsvis bara sova, bada, läsa och kanske börja träna yoga. Vem vet!

Iallfall så väntar en välbehövlig semester.

arets-sista

För precis ett år sedan avslutade vi året med en resa till bl.a. Filippinerna och här är vi hemma på min ö Bohol.

Hur ser dina veckor fram till årsskiftet?

10 comments

 1. Härligt! Jag är inte något stort fan av just bangkok, men borde nog utforska thailand lite mer – har liksom inte varit så sugen då det finns så jäkla många platser i världen att välja på:) Jul & nyår kommer att spenderas på azorerna, det kommer bli fantastiskt. Säkert regnigt, men ändå fantastiskt! 🙂

  Svara
  • Hej Tina! Åh, vad spänannde med Azorerna, där har jag aldrig varit. Bangkok är navet för oss denna ång sedan har vi vänner som bor där, därav en av anledningarna.

   Svara
 2. Trevlig resa!!! För oss är allt lite osäkert. Inga exakta resor inbokade, bara lösa planer. Sedan vet jag inte var jag ska jobba efter årsskiftet …

  Svara
 3. Åh vilket härligt reseår du haft! 🙂

  Svara
 4. Hoppas du får en bra dag!

  Svara
 5. Åh, det riktigt drar i mina resenerver nu! Vad härligt! Vi var sugna på en vinterresa nu men dessvärre finns det få alternativ där det inte är Zikavirus, inte för att jag är gravid utan mer för att det kanske är något vi skulle vilja längre fram och de säger ju att det är 6 månader efter en kan börja försöka. Så det är lite synd. Vi planerar istället några småresor, bland annat London till första advent, och Budapest i början av nästa år. Och så var vi nyss på Kuba – det var fantastiskt (men Zikavirus, så jaa..) Hoppas du år en fin dag!

  Svara
 6. Åh Asien, så härligt!

  Svara
 7. Hoppas ni får en trevlig resa, har inte rest på många år.. 😛

  Svara
 8. Låter härligt att resa så mycket

  Svara
 9. Så härligt med en resa till Bangkok!

  Svara

Have your say