Uncategorized

BAD OCH MYS PÅ BÄSTA SÄTT!

Idag har jag erbjudit mina gäster att övernatta på  femstjärniga, resorten Plantation Bay, på grannön Mactan, även om det bara är 30 minuters bilkörning från vårt hus. Vi ansåg att de kunde behöva kvalitetstid med varandra! imagePlantaton, är ett ställe där man inte vill bli kontaktad från omvärlden, glöm pc, mobil osv. för här går det inte annat än att njuta. Det är tyst och glest mellan gästerna och solstolarna, här myser man på med fötterna i vattnet från sin veranda. Vattnet, palmerna och den koloniala byggnadsstilen bidrar med trevnad. image Tidigt imorse fick gästerna en liten stadsrundtur till några ställen innan de checkade in på resorten som verkligen gjorde deras nioåriga son, tyst! Han visste nog inte om det var en dröm eller verklighet! Givetvis hade han med sig snorkeln och simglasögon ! image Ett ställe som vi själva ibland besöker trots att vi bor nära anläggningen. Imorgon eftermiddag ska jag hämta upp dem och jag hoppas de har en härlig stund tillsammans just nu!

3 comments

 1. Åh vad vackert. Där skulle man lättkunna tillbringa nåt dygn.
  Ha en bra torsdag

  Svara
 2. Åh vilket underbart ställe. Där skulle jag vilja checka in nu bums. Vilken rofylld oas. Perfekt för era gäster kan jag tänka mig.

  Svara
 3. Vilket fantastiskt ställe!!
  När är bästa tiden att besöka Filippinerna anser du? Har du lust att ge oss lite tips så tar vi tacksamt emot- känns som om Filippinerna ligger högt på listan för nästa resmål- mycket tack vare din blogg som jag följer med glädje.

  Svara

Have your say