Sverige

http://www.visitvarmland.se/sv/selma-spa

Balans för själen – Selma SPA

Balans för själen, det är nog något som fler och fler av oss söker nu och då.  Hur finner jag egentligen avkoppling i dagens stressiga värld?

För egen del är det fina och vackra miljöer som ger mig möjlighet att få påfyllnad, det kan vara en god måltid, en fin utsiktsplats eller egen ego tid.

Kroppsvård gav mersmak

I veckan fyllde jag på mina batterier med att ta mig väg för 1 timmes massage. Det blev en stund med god avkoppling och knådande av spända muskler. Efteråt kändes kroppen både tung och trött men samtidigt mjukare och varmare. Varenda gång jag varit på massage så tänker jag, varför blir det så sällan tro?

SPA besök

Jag har bestämt mig, jag ska bli bättre för att ta för mig av det goda och faktiskt boka in fler tider och helger framöver, där egen tid, massage och en boost ska ge mig mer energi. Nu ska det bli förändring!

Värmland verkar lockande

Jag googlar runt och finner en och annan vacker miljö med det där lilla extra som skulle göra mig avkopplad.

selma_spa

Selma SPA – en bra start!

Ett av de platser som jag gärna skulle vilja stanna till på i några dagar är vackra Värmland och njuta av en god bit mat och lite ompysslade på den fina SPA anläggningen i Sunneskogen. Ett passande ställe att ta med tjejkompisarna på, visst ser det trevligt ut? Har du besökt stället?

Sommarplanerna

Sommarens planer börjar ta form. Här skulle vi kunna få utlopp för både träning i gymmet eller ladda batterierna i skogen, det är kanske ett bra tillfälle att komma igång med alla brutna löften att leva ett mer hälsosamt liv.

Nu är det dags att börja planera för egentid, träningstid, mer massage, fler promenader och en resa till Värmland och besöka Selma spa.

Sommarlängtan och egentid står nu på schemat!

12 comments

 1. Ser himla fint ut där, men jag har aldrig besökt stället 🙂

  Massage är dock inget för mig – kanske är jag den enda i hela världen som inte gillar massage? Om det inte gör ont så kittlas det. Så det får vara för min del 🙂

  Svara
  • Det brukar gå över efter en stund, kuttingarna liksom!

   Svara
 2. Det är goda föresatser du har. Men, så är det oxå viktigt att ta hand om sig själv.

  Svara
 3. När vi är i Thailand så är det massage minst en gång per vecka. Här i Sverige blir det en spahelg några gånger per år. Sunne har jag inte besökt!
  Det har varit Vann, Varbergs kurort och faktiskt Lunds Brunn också.Snart dags igen, men först… 😉

  Svara
  • Tack för dina andra tips!

   Svara
 4. Fan vad sugen jag blev på spa nu!

  Svara
 5. Lyx i vardagen är det bästa! Har aldrig varit på Selma spa, men har tittat på det på nätet, ser såå fint ut!

  Svara
  • Lyx i vardagen, då brukar det bli bäst!

   Svara
 6. That adesdrses several of my concerns actually.

  Svara
 7. Spa är så trevligt, härligt och välbehövligt. Var på Selma spa för några år sedan och det var så mysigt:
  http://www.29grader.se/2013/11/selma-spa.html

  Gillar även Loka Brunn och Yasuragi också. 🙂
  http://www.29grader.se/2013/05/loka-brunn.html
  http://www.29grader.se/2016/11/en-miniresa-till-japan-yasuragi-spa.html

  Svara

Have your say