Personligt

Bästa resedatorn för bloggning?

Att vara på resande fot brukar innebära att man mer eller mindre omsorgsfullt går igenom sin packning och försöker få sin packning så slimmad som möjligt, eller hur? Just nu är jag i en situation där jag ev. ska göra ett nytt inköp av en teknikpryl, den ska passa mina behov på resan. Jag har under en längre tid funderat på mina behov av att vara uppkopplad på resan, ladda ner mina fotografier och kunna sms till vänner och bekanta. Idag har jag en laptop hemma som jag använder mig av vid bloggning. Det är en bra dator och mina bilder sparar jag på en extern hårddisk. Under många år har jag haft med mig min lilla resedator, Toshiba´n, som nu börjar har några år på nacken och känns lite trög. Dock är den lätt och liten. Den har passat mig perfekt.  Ipadan, den är väl bra att läsa nyheter och skrolla med. Däremot är den usel att använda för bloggning. Jag gillar inte att blogga från någon “App”. Jag upplever att en App miljö begränsar mig vid bloggning. Jag har också provat på att blogga från mobilen, sk. mobil bloggning, vilket inte alls var min grej. image Har du några bra tips att ge mig eftersom jag ev. kommer att investera i en ny dator, netbook eller vad? Tacksam för dina tips och dela gärna med dig om dina erfarenheter med att resa med dator och blogga,

4 comments

 1. Hej! Jag skulle köra på en MacBook Air om jag vore du. De smalare Macbookarna. Bra för bilder, liten och smidig.

  Svara
 2. Jag har en Acer… en väldigt lätt och tunn sådan. Älskar den!

  Svara
  • Är det en med liten skärm? Jag vill ha en dator som jag kan stuva ner i väskan.

   Svara

Have your say