Uncategorized

Bilder från min strand

Jag tänkte visa er mina bilder från min egna strand och från grannens strand (på Bohol, Filippinerna), ett ställe som jag blev förälskad i under året 2004. Det börjar kanske bli dags att göra verklighet av den sista drömmen…. image Att få njuta av att se solen stig upp över horisonten och sedan ner,, att sedan få se detta återspeglas på havets spegel.. Det är meditativt.. image image image image image Att därtill få känna doften från havet, jo, det finns en speciell doft där, om eftermiddagen. En doft jag gillar.. image image Banka båtarna som ligger där i vila, till nästa morgons arbete.. Jag gillar detta ställe såååå mycket. Jag undrar nu om du finner någon ro och harmoni i dessa bilder?

7 comments

 1. Vilken ynnest att få kalla detta "min strand".
  Ro och harmoni? Jag förflyttades genast till "en annan värld". Då förstår du hur bilderna påverkar.

  Svara
 2. Visst är havet och strand något meditativt som du säger. Att få se solen gå upp eller ned över horizonten är något jag själv aldrig tröttnar på. Man blir alldeles lycklig av något sådant. Gillar bilden där man ser havet skymta i bakgrunden och du fotat stranden med lite snäckor/kokosnötskal och sand. Båtarna gillar jag också. De var fina och färgglada.
  Kram!

  Svara
 3. Så otroligt vackert! Jag förstår att du är förälskad i denna strand. Stränder är verkligen något som kan få den mest stressade att finna ro. Gillar ditt sista foto mycket med alla båtarna i sina vackra färger! Det är också rofyllt tycker jag. Att se båtar som ligger och liksom väntar uppe på land innan de ska i vattnet igen. 🙂
  Kram!!

  Svara
 4. Stränder, vatten sol ovärem…I`m in love c",)
  har ju stranden nedanför huset men inte på det sättet du visar!

  Klem Anna

  Svara
 5. Helt fantastiskt vackert…förstår att man kan falla för denna strand och omgivning utan några som helst problem…

  Svara
 6. Jätte fina bilder. Dom ger mig ett lugn och tankarna förs till olika stränder o vatten, som jag själv besökt. Förstår att du trivs där.

  Svara
 7. Steve
  Det är nog så.. 🙂 Nu blev stranden lite mer vcker då solen var på väg ner och många människor passade på att njuta vid vatten brynet.

  Desiree
  Vatten och fjäll är rofyllt.. att se solen gå ner är alltid lika fascinerande, det håller ajg verklgien med dig om.

  Saltis
  Stränder är oftast rofyllda så länge inte oväder är på G. Båtarna är vackra de används till fisket.

  Anna
  Jag vet om att du bor vackert vid vatten och fjäll,, men ibland blir man kanske lite hemma blind?

  Marina
  🙂

  Joy
  Visst!

  Svara

Have your say