Personligt

bloggträff i norr

Bloggträff i Luleå

Ikväll var det åter dags att träffa två andra bloggare från Luleå och Boden, för en liten bloggträff.

Det är nog så att ett litet bloggnätverk håller på att byggas upp och jag är glad för att möjligheten träffa andra för att få lite inspiration. Givetvis vill vi bli fler! Som tur var hade vännen Eva med sig kameran till kvällens meeting.

roasters

Vi träffades över en bit mat på en av Luleås välbekanta restaurang Roaster, som ligger på gågatan.

Jag, Eva och Anna har träffats tidigare och vi har mycket att prata om och för varje gång vi träffas så lägger vi upp små strategier och planerar för framtiden.

Efterrätt roasters

Jag tycker att det är så mycket roligare att göra saker tillsammans. Att vara bloggare kan vara ett rätt ensamt jobb där hemma på kammaren med sin dator framför sig.

Våra samtalsämnen var verkligen breda denna kväll. Vi hann med att diskutera allt från skoteråkning till marknadsföring. Som bloggare hamnar man ofta på några faktaområden som är svåra att hantera och är frågor kring  SEO, Google Analytics och bildbearbetning. Är det fler än vi som tycker att detta är en djungel av begrepp?

Vi vill gärna bli fler!

Bor du i Norrbotten och bloggar och vill hänga med, hör gärna av dig.

5 comments

 1. Åh vad roligt! Jag håller med, sååå mycket roligare när man har kontakt med andra i samma situation som man kalla bolla frågor och inspiration!

  Svara
 2. Vad trevligt! Lite långt bort från Wales dock.
  Ha en fin helg!

  Svara
 3. En mysig och givande träff 🙂

  Svara
 4. Pingback: Måndagspepp #21 - betterbloggers.se

  • Delad glädje är dubbel glädje!

   Svara

Have your say