Asien

Bloggträff i Singapore

Jag har varit några dagar i Singapore, för bl.a. ett arbetsmöte och en träff med bloggerskan Marina, som bor i Singapore och har bloggen Marinasbay. Jag tror faktiskt att Marina är min geografiskt närmsta blogg vän. Jag och Marina bestämde oss för att träffas på en central plats i Singapore för att tillsammans inta en lunch.

Det blev en tre timmars lång lunch, med massor av snack, lite mer snack och skratt. Nu hoppas jag, att jag får återse henne igen och fortsätta vårt bubblande. Nä, vi var långt ifrån klara med bubblet. Mitt stopp i Singapore var rätt intensivt, det blev endast två nätter där denna gång, men jag hann faktiskt äta tre olika sorters krabbmåltider vid två tillfällen, det blev den goda chili- och vitpepparkrabban, som bara smakar så gott i Singapore. Där kan de verkligen tillaga krabba på ett fantastiskt sätt. I morse lämnade jag Singapore med en glädjekänsla i hjärtat. Jag hade haft ett toppenbra arbetsmöte, träffat Marina och njutit av några fina måltider i Singapore. Nä, man kan inte önska sig så mycket mer i livet. Nu är det Filippinerna som gäller för några veckor framöver. Det var roligt att checka in på vårt favorithotell här i Cebu, speciellt när man möts av trevlig personal, som hälsar igenkännande och säger; – Welcome back Mam, och på rummet finns vackra blommor på bordet i en fin vas, sånt gör att ens hjärta hoppar lite extra högt. Men å andra sidan har vi faktiskt en gång i tiden bott här hela 6 månader innan vi flyttade in i huset. Det är något speciellt med de vänliga, trevliga och positiva filippinarna, det har jag alltid sagt!

10 comments

 1. Ja, det var verkligen jättetrevligt och dom där tre timmarna räckte inte riktigt till – vi behöver mer tid!! Ha det jättebra på Filippinerna!

  Svara
 2. Låter som en toppenresa till Singapore som du fick. Visst är det alltid lika kul att träffa bloggvänner. Alltid har man så mycket att prata om. Låter som du har en härlig vistelse på Filippinerna att se fram emot nu.
  Kram!

  Svara
 3. Så härligt! Och visst är det fantastiskt att träffa bloggare IRL!
  Kul att du nu får återse ditt älskade Filippinerna igen också! Och din skola! 🙂
  KRAM!!

  Svara
 4. Vad kul! Brukar läsa hennes blogg också 🙂

  Svara
 5. Så häftigt det låter att två av mina bloggvänner träffas över en lunch i Singapore.

  Svara
 6. Cyberrymden är oändlig och antalet bloggar fler än man kan räkna till. Ändå känns det som om alla känner alla i bloggvärlden! Eller är det bara så att "alla" känner Marina?

  Filippinerna står högt på min lista över länder att besöka snarast!

  Svara
 7. Läckert att bara kunna dra till Singapore sådär på en bloggträff.
  GILLAR!!
  Bloggträffar är så roliga!
  Kram!

  Svara
 8. Marina
  Det var det! På återhörande!

  Desiree
  Det är roligt att träffa sina bloggvänner, dock har jag inte så många här i min region. Det ska bli skönt att komma åter till Filippinerna.

  Saltis
  Ja, du har ju träffat flera av dina bloggvänner, ni är ju en hel del i ditt område. Ja, jag är såå glad att få återkomma till mitt älskade Filippinerna!

  Freedosmtravel
  Ja, det var riktigt trevligt!

  Steve
  Det var trevligt att få träffa någon man bloggat med.. Men det är inte enkelt att få ihop det!

  Camilla
  Ja, cyber världen är häftig! Det var roligt att träffa min granne,, nu stannade jag en kortis i Singapore.. Ja, alla känner nog vår Marina!! 🙂

  Annika
  Ja, det kan ju låta ,, bara dra iväg.. Men Singapore ligger bara en timmes flygresa från KL. så det känns ju nära. du brukar ju då och då träffa dina bloggvänner,, nu var jag glad att jag fick ihop det på denna sida av klotet.

  Svara
 9. "Nä, man kan inte önska sig så mycket mer i livet." (Om Singapore).

  Kanske demokrati?
  Singapore är ju en stenhård diktatur.

  Svara
 10. BG
  Välkommen hit! Öppenhet brukar löna sig, så även mina svar till de som kommenterar.

  Svara

Have your say