Nordamerika

pool

By the pool – Florida

För någon månad sedan flög vi in till Florida och begav oss upp till vännerna som bor i Jacksonville i norra Florida. Där fick vi möjlighet att njuta av en ”By the pool” känsla.

Vi har alltså besökt mina f.d. grannar från min tid i Kuala Lumpur. De är goda vännerna från Nya Zeeland och har för en tid sedan flyttat till Jacksonville i USA.

Det var verkligen roligt att träffa gamla fina vänner och grannar och vi stannande ett antal dagar med vännerna och njöt av dagarna tillsammans. Det blev ett och annat dopp i lägenhetskomplexet pool.

Modernt

Det är ett modernt lägenhetsområde med gym, golfsimulator, dartrum, café, spelhörnor, grillutrymmen mm. Ett fint ställe och det var lätt att trivas.

pool-barbeque

Dock var det riktigt varmt så det enda som vi kunde önska oss var skugga. Vilket ledde till att det blev en simtur i poolen och sedan var det helt enkelt för varmt att ligga i solen för att läsa en bok.

By the pool feeling

Livet, by the pool var speciellt mysigt om morgonen då det fortfarande inte var så varmt.

4 comments

 1. Förstår att det var lätt att trivas där, trots värmen. 😉

  Svara
  • Det var enkelt att trivas i deras fina bostadsområde.

   Svara
 2. Det är så härligt att få träffa gamla vänner igen. Inte alltid som man lyckas hålla kontakten. Tur det är lite svalare när jag ska till Florida (hoppas jag!).

  Svara
  • Vad roligt att du snart har er Floridaresa framför er.

   Svara

Have your say