Sydafrika

Dongola Guest House

Dongola House ett 4 stjärnigt hotell

Att kliva in i trädgården på Dongola House i Constantia, Sydafrika är något helt fantastiskt. Det är verkligen toppenboendet som gör att man inte vill lämna stället på ett par dagar.

4 stjärnigt hotell

Dongola House är ett 4-stjärnigt hotell som erbjuder sin gäster stora gästrum med fantastiska trädgårdar. Hotellet är ett  familjeägt ställe som erbjuder trevligt bemötande, pool, små lägenheter med uteplatser och en fantastisk trädgård. Läget är bra och som upptäcktsresande i området ligger Constantia bra till och närheten till Kapstaden är ännu ett plus.

Här är inget lämnat åt sidan utan allt är smakfullt inrett och frukosten är bra. Dongola House är stället som många besökare återvänder till år efter år.

Hotel Constantia

IMG_2401

trädgård

 Runt omkring

Här finns många kända vingårdarna som Steenberg Wine Estate, Company’s Gardens och Constantia Uitsig Wine Estate ligger 15 minuter från hotellet. Vi besökte Constantia Glens fina vingård,  som enligt vår uppfattning har fantastiskt goda viner.

hotel Constantia

Nära flygplatsen

Kapstadens internationella flygplatsen ligger 20 minuters bilfärd från hotellet, vilket är helt idealiskt.

Garden Dongola house

Återkomma

Dongola House är verkligen ett ställe jag kan tänka mig att återkomma till. Mer om Sydafrika kan du läsa i ett tidigare  inlägg, se här.

5 comments

 1. Vilken härlig hotellupplevelse.

  Svara
 2. Låter som ett både härligt och bra boende. 🙂

  Svara
  • Ett mervärdes boende!

   Svara
 3. Ser verkligen trevligt ut!

  Svara

Have your say