Sverige

En kväll med Sting i Dalarna

I helgen bar det av till Dalarna, det blev en rätt improviserande resa men en underbar sådan. Jag gillar artisten Sting och det var med anledning av hans konsert i Dalhalla som jag tog bilen till Rättvik. Dalhalla konsert arena ligger nere i ett kalkbrott vilket gav musiken en fin akustik.

stings wineyard

I somras besökte jag också Stings vingård i Italien. Efter lite vinprovning får jag nog bekänna att hans musik är betydligt bättre än hans viner! Däremot fick en och annan flaska olivolja följa med hem.

5 comments

 1. Visst är det fin akustik i Dalhalla, vi ska dit snart och se o lyssna på Diggiloo.
  Kram

  Svara
 2. Sting tycker jag är en väldigt bra artist. Han har gjort så himla mycket bra musik som alltid är mycket välproducerad. Extra coolt att konserten hölls i ett kalkbrott. Det tycker jag låter så häftigt!
  Kram!

  Svara
 3. Dalhalla är en mäktig skapelse. Jag var där på konsert nån gång i mitten på 90-talet då den var rätt nybyggd. Jag minns inte vem/vilka som uppträdde, bara att det regnade hela kvällen.

  Svara
 4. Sting har gjort en hel del bra musik, även om jag inte lyssnat så mycket på honom. Intressant att höra att han också intresserar sig för vin, även om han kanske inte var lika bra på det området. Själva hörde vi en hel del artister när vi var på Bråvallafestivalen: Rammstein, Thåström, GreenDay, Avicii, Takida, Mando Diao, Eldkvarn m.fl.

  Svara
 5. Joy
  Jaa, det var det verkligen!

  Desiree
  Då är vi två som gillar Sting! Hans musik är bra men hans framträdande var inte bra,, inen inlevelse, utan han drog igenom sin låtlista och thats it!

  Steve

  Annorlunda och mäktig, visst är det så!

  Freedomstravel
  Bra artistern ni fick lyssna på vid Bråvallafestivalen!

  Svara

Have your say