Personligt

sportsmart

En sportig och lätt fritidssko – Sportsmart

I samarbete med Sportsmart – text och åsikter är alltid mina egna.

Jag har fått möjligheten att testa ett par sportiga och lätta skor från Sportsmart.se. Det är en fritidssko som bygger på Scholls erkända Biomechanis teknologi, dvs. sulan ger mig ett mycket bra stöd för hålfoten samtidigt som den rätar upp min fot.

Mortons och smärtan

Med tiden har jag fått problem med fötterna då en nerv kommer i kläm, en del kallar det för Mortons syndrom, vilket är ett smärtsamt tillstånd i framfoten som beror på att nervrötter kläms ihop på grund av ett kollapsat främre fotvalv.

Jag har haft svåra smärtor när jag spänt på mig mina slalompjäxor och det har varit en befrielse att sätta på sig sportskor. Samma känsla är det att byta ut sina vanliga vardagsskor till förmån för dessa lätta och stabila skor, en Scholl sko är verkligen kvalitet. Visst ser väl skorna både sportiga och sköna ut?

sportig-fritidssko

Sportig fritidssko – Scholls New Sprinter

Då jag fick möjligheten att välja en produkt från Sportsmart så blev det givetvis enkelt att få prova en fritidssko som kanske kan avlasta min smärta i fötterna men samtidigt inte dra sig för att promenera.

En stadig sko som avlastar foten

Efter att provat skon i några dagar kan jag redan nu känna att foten är utvildad och ger mig ett bra stöd för hela foten. Denna sportiga fritidssko är lätt och ger ett bra stöd för foten och ska lindra smärta i vristerna hälarna och knäna.

Fler färger önskas

Det positiva med skon är att den är stabil, lätt och avlastar verkligen mina fötter. Om jag hade fått önska något mer av denna skor, så är det att det vore toppen om det fanns fler färger att välja på skorna. Dessa skor är sköna så jag hade gärna kunnat tänka mig en sko i en annorlunda färgskala. Denna sko får nu följa med mig på min nästa resa då den håller foten sval och är lätt.

Sportsmart snabb leverans

Kika gärna in på Sportsmart  som har flera intressanta produkter och ett komplett utbud av rehabskydd, sulor & skoinlägg, kompressionsstrumpor, liniment och mycket mer. Efter att jag gjort min beställning på Sportsmart kom skorna hem till mig redan dagen efter verkligen en snabb leverans.

2 comments

  1. Skulle man helt klart behöva så mycket som jag går och springer med hunden här hemma.

    Svara
  2. Den verkar skön 😊

    Svara

Have your say