Uncategorized

ETT SVALKANDE DOPP

image Det är inte bara jag som tycker det är alldeles för varmt nu! Denna Karabo ville inte alls gå upp ur floden! Tilägg! Helly, hon är observant! Självklart ska det vara en Carabao! Tack Helly! image

2 comments

  1. Jag försökte googla Karabo, för jag förstår inte riktigt vad det är på bilden, men jag kan inte påstå att jag blev mycket klockare. Hittade nämligen denna förklaring;

    Karabo Moroka (formerly Sithole, Majozi, Mogale and Dlomo)is a character on South African soap opera Generations that is broadcast daily weekdays on SABC 1. The character is portrayed by actress Connie Masilo-Ferguson since inception in 1993.

    Svara
  2. Ser ut som om ett svalkande dopp var behövligt. 🙂 Hur varmt har ni det nu i Filippinerna?

    Svara

Have your say