Nordamerika

Florida

Floridas östkust – reseplanerar

Vi har börjat planera för en resa längs Floridas östkust och vi tar tacksamt emot dina bästa tips. Jag tror bestämt att en och annan här har mig ett gott tipsa att ge!

Den här Floridaresan blir min fjärde resa till The Sunshine State, så jag är väl inte direkt någon nybörjare på delstaten, däremot har jag inte rest längs östkusten upp till delstaten Atlanta och inser att det finns färre tips om östkusten än västkusten på nätet.

Reseplanerar

Det enda som vi har planerat är att vi kommer att landa i Miami och därefter kommer vi att fortsätta med ett anslutningsflyg upp till Floridas största stad, Jacksonville i norr. Resan börjar med att vi ska hälsa på mina fd. nyzeeländska grannar från min tid i Kuala Lumpur. Därefter startar resan med en hyrbil ner till Miami efter ett par dagar.

Det enda jag vet är att vi kommer inte att besöka någon park som Disney World eller Universal Resort, vi letar efter det där småskaliga bland allt det stora.

Mitt Florida – Mia Gahne

Fick en tid sedan fick jag en reseguide på posten, ett samarbete med Karavan förlag. I boken Mitt Florida har rese- och matskribenten Mia, kuskat delstaten runt och vaskat fram sina guldkorn bland restauranger, upplevelser, sevärdheter och shopping.

Mitt Florida

Det är en mycket personlig reseguide och det går inte att ta miste på att hon gillar Florida. Hennes guide kommer säkert väl till pass nu när reseplaneringen ska ta fart.

Tips mottages om Floridas östkust

Nu skulle jag gärna vilja veta vad ska vi inte missa att se och uppleva längs Floridas östkust?

2 comments

  1. Jag tror matochresebloggen var där O höstas kolla hans blogg. Kram

    Svara
    • Ska kolla där.Dock är det inte aktuellt med Disney besök för vår del.

      Svara

Have your say