Uncategorized

GRUVSAMT TANDLÄKARBESÖK IDAG

tandläkare Efter lunchen idag ska jag till tandläkaren eftersom jag har en tand som är vek. I förrgår när jag var hos tandläkaren för att kolla upp vad problemet var, sa hon att det är ett ganska stort jobb, då tandens ena kant gått sönder under fyllningen. Hon frågade mig, – Vill du göra det nu eller? Eftersom jag var hungrig och hade min väninna med mig, frågade jag, –Hur länge kan det ta? Jo, en till två timmar, svarade hon. Glurp… tänkte jag. Jag sköt upp besöket till idag, eftersom jag vill äta lunch innan och besökt WC också, då det inte finns WC hos dem. Sedan tar jag nog med mig min Ipod. Väl förbered med andra ord men också grumsamt! Väninnan min log bara och sa, dom har många bra magasin jag kan lösa där!

2 comments

  1. usch, det blir lânga timmar, men vad skönt när det sedan är gjort!!
    Kram

    Svara
  2. Chekchouka, jo nu är det gjort! Det tog 70 minuter och gick smörtfritt!

    Svara

Have your say