Personligt

Hälsokost och test av nya produkter

Detta inlägg sker i samarbete med Svensk Hälsokost – text och åsikter är alltid mina egna.

Jag har fått möjligheten att testa ett antal produkter från Svensk Hälsokost och för någon dag sedan kom det två olika produkter,  C-vitamin pulver och Q 10, den senare produkten beskrivs fungera som en antioxidant och ska hjälpa till att skydda cellerna från oxidativ stress.

Svensk Hälsokost

C-vitamin och Q 10

Du kanske undrar varför jag valde att få testa just dessa två produkter? Jag tänkte att C-vitaminer och Q 10 kan nog vara bra att boosta mig själv med när vi går in i höstsäsongen. Samtidigt som jag är i behov av lite extra energi efter en lång och arbetsintensiv säsongm med alla bygggnationer som vi ahr här hemma på gården. I vinter ska vi också göra en längre resa så vi behöver alla krafter och all extra energi vi kan få.

Förkylningstider

C-vitamin är en klassiker i förkylningstider och jag tror vi är många som tar en och annan C-vitamintablett just under vintertiderna. Denna burk är i pulverform som jag enkelt blandar ner i valfri vätska, jag tar den i samband med frukosten med ett glas vatten.

renovera

Svensk Hälsokost

Svensk Hälsokost har ett stort utbud av hälsoprodukter  kolla gärna in deras sortiment. Nu ska jag själv fortsätta och testa båda produkterna i vinter och ser fram emot en härlig och kry vinter.

2 comments

  1. Är det inte tillfyllest med att äta nyttigt?

    Svara
  2. Åh Vitamin C är typ det bästa! Så bra för vår hy! 🙂

    Svara

Have your say