Personligt

Hösten är här

Hösten är här och det känns i luften. Löven faller och luften har blivit kallare och klarare. Det är en hel del saker som ska förberedas inför vintern för oss med en trädgård. Jag vet också att det är en hel del att göra för dom som äger en båt. Den ska plocka upp från vattnet troligen från en allt tystare hamn med mindre trafik.

Höstbilder

Här bjuder jag på några bilder från vår hamn i min by.

Höstfiske

Fiske

Hösten är här

Vad betyder hösten för dig?

4 comments

 1. Hösten har oxå sin charm det tilltagande mörkret till trots, vilket inte minst dina bilder visar.
  För min del blir det nu ”inneliv” det närmsta halvåret innan det är dags för ”uteliv” igen.

  Svara
 2. Visst har hösten sin charm med alla fina färger, myskvällar inomhus etc, men senhösten kan verkligen vara uttröttande samt att jag just nu pga årstidsbytet har konstant torra och irriterade läppar som inte blir bättre oavsett vad jag smörjer in dem med (inte ens mandelolja som vissa rekommenderar tycks funka…!). :O Men ja, finns fördelar och nackdelar helt enkelt 🙂 Helst hade jag ju stannat kvar på Teneriffa, av flera anledningar..

  Svara
 3. Så otroligt vackra höstbilder!

  För mig betyder hösten nystart och ett lugn före all ”julhysteri”. Tycker om själva juldagarna men inte allt kommersiellt som jag tycker startar för tidigt.

  Hösten är också krispig luft, sprakande färger, tända ljus, långa promenader och kakelugnsbrasor. 🙂

  Svara
  • Anna Tack! du skriver att hösten har krispig luft, det uttrycket gillar jag!

   Svara

Have your say