Nordamerika

hotell-seacreast

Hotell Seacreast i Fort Lauderdale – ett toppenställe

Vi hade lämnat New Smyrna Beach med den hyrda mustangen och hade faktiskt inte bokat något nytt boende för den kommande natten.

Vi fann Hotell Seacreast i Fort Lauderdale, det blev en sån där oplanerad bokning och ett likaså oplanerat stopp. Det blev en helt enkelt en akut bokning som visade sig bli en av resan bättre hotell vi stannat till på.

Ibland blir det mest oplanerade riktigt bra

Varför då? Jo, bemötandet av värdparet var både personligt och välkomnande. De gav oss massor med bra information för att göra vår vistelse toppen.

hotell-florida

Familjeägt hotell

Det lilla familjeägda hotellet i två plan är mysigt och här finns en liten grillplats, pool med trädgård, strandhanddukar och solstolar. Vår studio hade en egen ingång med en liten uteplats. Studion var inrett med kylskåp och en liten kokplatta. Allt var så fräscht och genomtänkt.

pool-seacreast

Sängen var gudomligt skön och det finns inget bättre än att vakna utvilad i en vacker miljö.

Från hotellet är det promenadavstånd till matvaruaffären vilket var ett stort plus liksom tre minuters promenadväg till badstranden. Hotellet erbjuder också gratis parkering, för oss som kom med egen bil.

grillar-seacreast

Detta är absolut ett ställe jag kan återvända till och vi hade kunnat stanna till här i flera dagar.

Här finner du mer information om Hotell Seacreast i Fort Lauderdale i Florida.

4 comments

 1. Visst är det en härlig känsla att helt oplanerat befinna sig på ett topphotell. Det ser väldigt trevligt ut och dom verkar erbjuda det mesta man kan önska sig.

  Svara
  • Visst är det så!

   Svara
 2. Familjeägda hotell är alltid mysiga att bo på tycker jag. Har ett sånt favoritställe i Trastevere i Rom. Dit åker jag gärna tillbaka.

  Svara
  • Jag ska kolla in det!

   Svara

Have your say