Personligt

Joy vann & jag har inte packat än!

Igår drog jag vinnaren av plånboken som är tillverkad i Kambodja. Det blev “Joy” i Stockholmstrakten som vann den, hon och hennes man har bloggen Joy tillsammans. Grattis! Det är mycket i görningen nu, många saker att tänka på som ska fixas innan semestern börjar.  Imorgon börjar den, semestern alltså! Jag har gjort årets sista arbetsdag idag! Den avslutade jag med att gå en kurs i Excel. En rätt schysst avslutning på ett arbetsår som innehållit många utmaningar på flera plan. Packat väska än, har jag det då? Nix. På gästsängen ligger iallafall passet, badkläder och kamerans batterier är laddade. På sängen ligger också några presenter till mina vänner. Det viktigaste kanske! Jag vill väl inte skryta,  men jag tycker själv att jag är en fena på att packa väskor riktigt bra och komprimerat! Antagligen något som är vältränat med åren! På återhörande! image

4 comments

 1. Åh såå roligt att få vinna, tusen Tack.
  Då har du lite att göra i kväll med att packa. När vi packar, vare sig det är till husbilen eller resväska, så rullar vi alla kläderna. Tycker det blir bättre när man packar upp kläderna och det får framför allt plats mycket mer!
  Kram Yvonné

  Svara
 2. Pass och kamera räcker långt! Ha en bra resa och ett stort grattis på den stora dagen 🙂

  Svara
 3. Träning ger färdighet. Allt gott på din resa!

  Svara
 4. Fin blogg du har

  Svara

Have your say