Personligt

Bloggträff i Luleå

Veckans  spaning blir nog faktiskt bloggträffen som skedde i Luleå tidigare under veckan.  Jag och två andra Norrbottens bloggare träffades över en gemensam middag på restaurang uni:k i centrala Luleå.

Runt bordet satt plötsligt tre kvinnor som bloggar. Alla tre bor i södra Norrbotten och är medlem i yrkesnätverket Better Bloggers.

Tre, vilka tre? Den ena kvinnan var Anna  som driver bloggen Boden By Night och det var första gången som jag träffade henne. Däremot hade jag sett två delar av TV programmet, Halv åtta hos mig, som hon medverkat i under hösten.

Den andra bloggaren var Eva som skriver på bloggen People In The Street. Eva har jag träffat tidigare för att snacka blogg med.

Bloggträff

Okänd mobil fotograf

Bloggprat

Väl inne på restaurangen lusläste vi menyn och småpratade om ditt och datten. Det gick rätt snabbt för oss att komma in på många olika bloggämnen. Över middagen hann vi bloggprata om att blogga, bloggplaner, strategier, tidsbristen, bloggkändisar, gratisjobb kontra avlönade uppdrag, bloggtoppar och bloggdippar mm.

Skratten avlöste varandra om dråpliga erfarenheter som vi bloggare mött, men också många allvarsamma miner om mindre goda erfarenheter.

Bloggträff

Bild Anna Munkhammar

Efter några timmar var vi tvungna att bryta upp för att åka hemåt. Det var roligt att träffa tjejerna med samma intresse och kvällen gav mig ny energi. Jag styrde bilen hemåt i mörkret och kom på mig själv att jag satt där bakom ratten och småskrattade åt mötet och alla de ämnen vi hann avhandla i rask takt.

Maten då? Majskycklingen som jag beställde gjorde mig inte direkt lycklig. Däremot var efterrätterna jättegoda.

Nästa bloggträff

Är du också en bloggare som nu och då skriver inlägg om Norrbotten och vill träffa andra bloggare? Då är du välkommen att kontakta mig för att få information om nästa bloggträff i Luleå. Du kontaktar mig bäst på följande adress: katarinasodkt@gmail.com. Berätta gärna också om din blogg.

10 comments

 1. Det var sjukt trevligt. Jag hoppas att vi kan göra om det och få med någon till på träffarna också! 🙂

  Svara
  • Hoppas att fler bloggare vill möttas upp framgent!

   Svara
 2. En mycket lyckad och trevlig bloggträff som vi snart får följa upp 🙂 Tack!

  Svara
  • Det får vi göra!

   Svara
 3. Så kul att få träffa andra bloggare!

  Svara
  • Hej Junitjej och välkommen hit!

   Svara
 4. Vad kul att ni fick till en träff! Man behöver lite input ibland! Vi ser också fram emot att träffa andra bloggare när vi kommer hem, men som tur är har vi träffat några under resan oxå ;(

  Svara
  • Det skulle vara roligt att träffa er vid tillfälle och få en dos av er resa. Jag läser er blogg men hinner inte alltid kommentera. Tiden går snabbt och om 27 dagar har ni varit ute ett år!

   Svara
 5. Det är alltid trevligt med bloggträffar, planerade och oplanerade. Jag har personligen bara bra erfarenheter av detta. Så roligt för er att träffas och efterrätten ser verkligen god ut.

  Svara
  • Kul att också du har träffat dina bloggläsare och andra bloggare.

   Svara

Have your say