Personligt

Konserten Tribute to Dire Straits

Häromkvällen var jag på en fantastisk konsert det var en hyllningskonsert, A Tribute to Dire Straits. Att det verkligen var så fanns det ingen tvekan om.

Jag var en av besökarna som tillsamman med mina vänner bjöds på en helkväll och musikerna bjöd oss verkligen på en kanonspelning. Konserten var slutsåld sedan länge i Luleå och det var många som efteråt gav den sina bästa lovord.
Konsert Tribute to Dire Straits

Musikerna var fantastiskt skickliga och jag måste nog nämna några av dem som verkligen stack ut denna kväll.  Den ena var musikern Stefan Jonsson på gitarr, han är verkligen en mästare på att hantera gitarren med magisk känsla.

När gitarristen senare drog iväg med sin gitarr till låten Telegraph Road, ja då ställde sig publiken upp och vi var betagna. En annan mycket duktig musiker är Martin Lindqvist på bl.a. saxofon. Hela bandet uppvisade en god skicklighet med ett rejält tempo rakt igenom.

Turnéplan
Här finner du gruppens turnéplan och har du möjlighet, så köp gärna en biljett och mys och rys en helkväll.

Ljudet

Ljudet för kvällen var även det bra och spelningen gavs på Luleås fina Kulturens Hus. Jag sammanfattar kvällen med massor av god musik på allra högsta nivå. Jag tror inte jag behöver nog inte skriva mer att jag hade en underbar musikkväll med mina vänner.

Have your say