Sverige

norrbotten

Nu längtar jag efter sommaren

Nu får vinterns grepp gärna lämna oss och låta våren spira och ta plats. Jag längtar just nu oerhört mycket efter sommaren och värmen. Gör inte ni också det?

Bergamo

Hur kan man bo kvar här?

Det är under dessa perioder i livet som jag ställer mig själv frågan, -Hur kan man bo här uppe? Jag mår i allafall betydligt bättre i värme och sol än i kyla. Livet är både varmare och enklare med fler soltimmar och lättare klädd och möjligheten att sparka av sig sandalerna lite oftare än vad jag kan göra nu. Det är nu tankarna kommer.

I avvaktan på värmen så gör jag en och annan brasa i eldstaden i köket. Jag borrar ner mig i äldre sommarbilder och hoppas att sommaren snart är här.

Alla fotografierna får mig att längta ännu mer efter sommaren och samtidigt som bilder inger mig hopp, snaaart så kommer sommaren till mig också! Snart!

båtliv

I sommar ska vi förhoppningsvis få göra flera båtutflykter då vi är i fas med att köpa en båt och i sommar tar vi nästa steg i vårt omfattande renoveringsarbete med skolhuset.

hus junkön

båt i Kalixälven

Längtar

Jag fortsätter att längta och drömma mig till både värme och sommar.

2 comments

  1. När kylan biter sig kvar såhär länge längtar man verkligen efter värmen! Vi är i Amsterdam just nu. Riktigt värme här faktiskt! 🙂

    Svara
  2. Din rubrik är vi nog många som instämmer i idag.

    Svara

Have your say