Sverige

Magisk morgondimma och varmt kaffe

Det är höst och mörkret har kommit för att stanna ett tag liksom morgondimman som dansar över havet. I fredags morse bestämde jag mig för att cykla ner till hamnen i vår by, vilket jag sällan gör då vardagen och jobbet pockar på.

magisk morgondimma

Varmt kaffe i termosen

Men i fredags hände det och det var dimmorna som lockade mig ut. I min cykelkorg hade jag med mig en termos med varmt kaffe och kameran.

termos

Vid 7 tiden på morgonen så satt jag mig på en bänk i hamnen för att se dimman dansa över havet. Det var magiskt vackert och kaffet värmde gott.

Magisk morgondimma

Efter en stund försökte solen bryta sig igenom dimman och ett sken av både rosa och oranga nyanser trädde fram. Det var magiskt vackert liksom grått och nedstämt på en och samma gång. Visst var det småkyligt om fingrarna men det gjorde ingenting.

hamn

höst

Hösten

Jag inser att hösten strax är förbi och vintern stundar. Hösten har varit intensiv med många aktiviter här hemma på gården och det var kanske sista chansen att njuta av lite hönstkänslor en vardagsmorgon. Jag tog chansen och är glad att jag åkte iväg på min cykel med termosen.

Vad gillar du hösten?

gula hösten

9 comments

 1. Vilka underbara bilder, så vackert med dimman

  Svara
 2. Vilka härliga bilder! Dimma kan verkligen vara vackert! Här har vi inte haft så mycket dimma, däremot blåst och regn 😉

  Svara
 3. Så otroligt fint du skriver! Drömde mig bort när jag läste! Och så vackra bilder – hösten är ju så fin!

  Svara
 4. Vackra lugna rogivande bilder. Gillar hösten skönt att kura inne med ljus och brasa.
  Kram

  Svara
 5. De här dimmiga mornana alltså. Så himla fina! 🙂

  Svara
 6. Men wow vilka vackra bilder! Ser magiskt ut! Kram

  Svara
 7. ”Magiskt vackert”, det var väl uttryckt.

  Svara
 8. Otroligt vackra bilder!👌 Älskar också hösten; alla vackra färger och den krispiga luften, men även lugnet som tycks sprida sig bland människor. Saknar Sverige lite extra när jag ser höstbilder som dessa!☺️

  Svara
 9. Letade efter gilla-knapp, hittade ingen så det får bli en 🙂 istället!

  Svara

Have your say