Uncategorized

MIDNATTSOLEN GER ENERGI

image Vi har kollat så att båtarna ligger kvar vid stranden längs Kalixälven och tömt ur lite regnvatten från dem. Det är inte så enkelt att gå och sova i tid eftersom det är så ljust, jag gillar verkligen denna årstid! image Sommarbilen har varit ute på turné, det gäller att ha starka armmuskler för att ratta runt den. Det är mina föräldrars första gemensamma bil de hade på 60- talet. image Familjens islandshäst har tränats i flera veckor att äta lite grönt fräscht gräs. Förra sommaren fick han tarmvred och höll på att stryka med. I år har han tränats att äta lite grönt gräs en stund varje dag. Men nu springer han och hans kompisar ute på grönbete, så det blir ingen ridning för mig dessa veckor. Förhoppningsvis senare då han får nya skor på sig. image image Nu ska jag äntligen få åka till min mysiga sommarstuga i Ångermanland, jag ser verkligen fram emot det, då är det riktig sommar för mig. Ha en trevlig helg!

6 comments

 1. Vilka UNDERBARA bilder!!!!! Midnattssolen måste vara fantastiskt att uppleva! och du dina föräldrars bil – vilken PÄRLA!!!!
  kramar!

  Svara
 2. Underbara bilder! Förstår att du tycker om att vara där. En sådan gammal fantastiskt vacker bil! Mina föräldrar hade samma typ, fast kombi, när jag var liten. Väcker minnen! Kram Kim

  Svara
 3. Sommar Sverige när det är som allra vackrast. Vad kul med den gammla bilen som ni haft i familjen så länge. Den var himla cool och snygg!
  Oj stackars eran häst som fick tarmvred. Så skönt att höra att han mår bra nu och kan njuta av att springa omkring i sin soliga hage istället. Har du ridit länge? Jag har haft häst tidigare då vi bodde i central amerika och red i flera år som ung.
  Fortsätt njuta av den vackra midsnattsolen.
  KRam!

  Svara
 4. Vackert så det gör ont! Fantastiskt fina bilder! Och så häftigt att ha den gamla bilen kvar. Den ser verkligen väl omhändertagen ut.
  Njut av Sommarsverige!

  Svara
 5. Så himla vackra bilder. Det är verkligen något speciellt med Norrland. Bara myggen jag inte riktigt kommer överrens med 😉

  Svara
 6. Saltis
  Det bästa med solljuset är att man får så mycket energi!

  Kim
  Visst är det kul med gamla bilar, helst när de rullar! Aha, volvo kombi bilar tycker jag man sällan ser. Kombibilar blev kanske vanliga lite senare?

  Desiree
  Idag rider jag sällan, det är bara när jag kommer hem. Jag började redan som 6 åring med ridlektioner, då min mamma var aktiv.
  Sedan blev det olika tävlingsgrenar under många år.

  Annai
  Jo bilen har mina föräldrar lagt ner åtskilliga timmar på att få fram i gott skick igen, det är en balansgång vad man ska göra och inte, för att inte förstöra den.

  Helly
  Hela Sverige är ett vackert land. Myggen, nä, dem gillar inte jag heller, men det är nog mest vid vattendrag.. Idag har jag gått i shorts hela dagen, intill älven, utan mygg och knott!

  Svara

Have your say