Personligt

Mingla med en kändisbloggare

Idag har jag haft förmånen att få mingla med en svensk kändisbloggare och en internetforskare. Dessa duktiga kvinnor bjöd oss åhörare på en bra och underhållande föreläsning.

UnderbaraClara en bloggare

Kändisbloggaren är UnderbaraClara som bor i Västerbottens inland. Tillsammans med internetforskaren Anna-Karin Nyberg satt vi trollbunden och lyssnade in.

UnderbaraClara är ett framgångsrikt företag idag, här kan ni läsa mer om vem hon är. UnderbaraClara bloggar också på tidningen Amelia.

Underbara Clara

Det hela började med en fika för en liten skara intressenter. Här gavs det möjlighet att prata om bokutgivning, papperskvalitet, ta betalt och hantera näthat.

Anna-Karin Nyberg forskare

Efter en gemensam lunch gav Anna-Karin och Clara en intressant föreläsning och jag fick med mig många råd och tips. En del av dessa råd kommer jag att försöka tillämpa i mitt egna bloggande redan nästa år.

6 comments

 1. Intressant! Bra med input ibland och härligt när man får konkreta tips som man känner att man kan börja använda på en gång! (Blir ju väldigt nyfiken på vad de se förstås, haha)

  Svara
 2. Mycket intressant! Ser fram emot att höra mer om föreläsningen.

  Svara
 3. Bloggandet har kommit för att stanna och onekligen tagit sin plats i samhället och det kan väl alltid vara bra att få tips för att kunna utveckla sitt eget bloggande.

  Svara
 4. Det verkar intressant!
  Jag har definitivt mycket kvar att lära mej!

  Svara
 5. Åh, Underbara Clara är verkligen en bloggförebild – så himla proffsig och tar supervackra bilder. Det måste ha varit kul att lyssnat på henne live!

  Svara
 6. That kind of thnkiing shows you’re an expert

  Svara

Have your say