Sverige

hotell-malmo

Mitt hotelltips i Malmö – Hotel Noble House

Det här inlägget är ett sponsrat inlägg i samarbete med Best Western Plus Hotel Noble House.

Hotelltips i sommar

Sommarplanerna är i full fart och vi planerar för en intensiv och spännande resesommar. Här bjuder jag på lite inspiration inför en resa till Skåne och ett tips om hotellbokning i Malmö, på smakfulla Hotel Noble House.

Att resa är så mycket mer än att förflytta sig mellan olika platser, att resa är också att må gott, njuta och uppleva nya saker med nya ögon. Just nu sitter vi och planerar för en sommarhelg i bl.a. Malmö.

hotell-tips

Malmö

Malmö har vi besökt tidigare och det är en trevlig sommarstad att besöka och är en försmak av att närma sig övriga Europa.

Vi ser fram emot att besöka någon av alla de erkända restaurangerna och flanera i staden med alla uteserveringarna. Malmö är verkligen känd som en bra matstad och här finns flera fantastiskt bra restauranger, flera med stjärnor i Guide Michelin och White Guide.

Hotel Noble House i Malmö

Det är här vi kommer att spendera några nätter vid vårt besök i Malmö, just för att hotellet verkar mycket fräscht och med en inbjudande atmosfär i centrala Malmö intill Gustav Adolfs torg. För oss är det viktigt att bo centralt när man vill hinna med så mycket som möjligt på en helg.

Hotel Noble House tillhör hotellkedjan Best Western Plus och har flera olika varianter av rum, allt från de mindre rummen till både familjerum och sviter. Varje rum är färgglatt dekorerade och med en välkomnande inredning, vi tycker att detta hotellet har valt inredning med omsorg och det gör det lite extra inbjudande.

Vi kommer troligen att starta morgonen med ett besök i deras fräscha gym för att därefter njuta av den omtalade frukosten. 

best-western

Frukosten

Hotellet serverar en stor frukostbuffé och vem njuter inte av en bra och lång frukost med dagstidningen på bordet? Iallafall så gör vi det!

frukost

Bilderna från hotellet är hämtade på Hotel Noble House hemsida. Vill ni läsa mer om hotellet och se vad de har att erbjuda kan ni gå till Hotelnoblehouse.se.

Inlägget är skrivet i samarbete med Hotel Noble House men tankarna och åsikterna är mina egna i inlägget.

9 comments

 1. Där skulle jag mycket väl kunna övernatta. Där bjuds det där lilla extra som betyder så mycket.

  Svara
  • Visst såg det trevligt ut!

   Svara
 2. Ja till Malmö bör det av snart. Ska bli väldigt trevligt 🙂

  Svara
  • Ser fram emot att ta del av er helg där!

   Svara
 3. Frukosten såg himla mysig ut och mer personlig än vad hotellfrukostar vanligen är! 🙂 Jag har kikat på att åka till Malmö/Köpenhamn i sommar, men vill samtidigt ta det lugnt och inte resa för mycket, så får se…

  Svara
 4. Bra tips på hotell! 🙂

  Svara
 5. Åh så
  Härligt det ser ut!!! Dit vill jag verkligen 🙂

  Svara
 6. Älskar Malmö och hotellet ser jättefint ut!

  Svara
 7. Det ser ut som ett fint hotell. Ska absolut komma ihåg det om jag har vägarna förbi Malmö.

  Svara

Have your say