Personligt

Mitt populäraste inlägg

Idag roade jag mig med att titta på statistiken på min blogg Kattas Betraktelser för att se vilket av mina alla skrivna  inlägg som är det populäraste inlägget att läsa. Jag hade mina aningar men här delger jag dem till er också.

http://www.kattasbetraktelser.se/uncategorized/vingardsbesok-i-valpolicella/

”Vingårdsbesöket i Valpolicella” (bilden ovan) är det populäraste inlägget på bloggen. Iallafall det mest lästa inlägget.  Några andra populära inlägg är ”Att flytta till Sverige”, ”Maten en viktig del av resan”, ”Jordbävningarna på Bohol & Cebu” samt inlägget om ”Mysiga Bergamo i Italien”.

Jag kan se att frekvensen att besöka inläggen från Italien blir mer och mer besökta nu inför sommaren. Själv skulle jag tro att några läsare planerar en semester till Italien, och har hittat mina inlägg från förra sommarens semester som gick i drycken och matens tecken.

På min gamla blogg ”Kattas Fikarum” som var bloggen om mina utlandsår i USA, Filippinerna och Malaysia var det populäraste inlägget, Vad är detta gissa?” . Ett rätt roligt inlägg faktiskt. Iallafall får det mig att skratta gott nu i efterhand.

Ett annat populärt inlägg var givetvisShopping Manilla”  och ett annat minnesvärd upptäck i livsmedelsbutiken var inlägget om den svarta kycklingen.

Själv kommer jag ihåg att det varit extra roligt att besöka nya platser som gav en mycket energi till bloggandet. Här tig jag mig ett dopp på min resa ön Guam.
Vad skulle du vilja läsa mer om på min blogg? Om du är bloggare själv, vilket av alla dina inlägg har fångat det största antalet läsare?

4 comments

 1. Jag tycker att det är spännande att följa projektet med din Norrbottensgård.
  Själv har jag inte en susning om vilka av mina inlägg som varit mest besökta. Har inte försökt kolla heller och vet nog inte ens hur jag ska gå till väga.

  Svara
  • Tack Steve. Du kan gå in på ditt bloggger konto och gå till fliken statistik, där har du all intressant läsning.

   Svara
 2. Ibland funderar jag på varför vissa inlägg blir mer lästa än andra, dvs vad det är som drar.
  Jag håller med Steve om att det vore roligt att läsa om din nya gård.
  Kram!

  Svara
 3. Precis, man kan fundera lite på vad det var eller är som drar läsare till vissa inlägg.

  Svara

Have your say