Nordamerika

night-swan-intercoastal

Night Swan Intercoastal – Bed & Breakfast

Night Swan Intercoastal är ett riktigt mysigt Bed & Breakfast i staden New Smyrna Beach i Florida. Redan i dörren till huset känner man att här kommer vi att trivas.

night-swan

Det här stället är ett charmigt trähus med stor veranda som är försedd med tidstypiska gungstolar och har en härlig utsikt över vattnet. När vi checkade in på hotellet fick vi ett dubbelrum med en veranda med utsikten över havet.

Efter att ha vaknat till liv eller återhämtat sig efter morgonens joggingtur, var det trevligt att äta frukost i den personligt mysiga matsalen som samtidigt utgör ett vardagsrum och bibliotek.matsal

sovrum

Night Swan Intercoastal har en egen brygga

Det charmiga Bed & Breakfast har en egen brygga och en del båtfolk angör bryggan för att dels ta in på hotellet dels göra New Smyrna Beach. Här finns det några solstolar på övre däck och bjöd in till lite avkoppling med en bok i handen.

egen-brygga

brygga

Ägarna tar väl hand om sina gäster, det är enkelt att trivas här och vi stannade faktiskt fyra nätter.

Pensionatet är personligt inrett och det ger en känsla av att komma in en familjs personliga hem, det är rent och smakfullt.

Härlig veranda

Vissa kvällar handlade vi hem mat för att duka upp på deras fina veranda och njöt av solnedgången från någon av husets gungstolar. Känslan att kunna ta sig tillbaka i tiden är påtaglig.

veranda

Här finns fri parkering för gästerna bilar. Vi kan varmt rekommendera Night Swan Intercoastal Bed & Breakfast som fått flera fina utmärkelser och är uppskattat av sina gäster.

mysiga- night-swan

Här får du lite mer information om det mysiga Bed & Breakfast i trevliga New Smyrna Beach.

6 comments

 1. Som tagen ur en hollywood film! Jätte charmig!

  Svara
 2. Så fina bilder

  Svara
 3. Men vad fint och mysigt 😊

  Svara
 4. Men så mysigt 🙂

  Svara
 5. Så mysigt det ser ut!

  Svara
 6. Så mysigt det ser ut att vara…

  Svara

Have your say