Uncategorized

Öppet hus inbjudan

Idag fick det bli en lättfrukost med yoghurt och frukter eftersom vi är inbjudna till en familj och deras Open House. Efter Ramadan firar man Aidilfitri med att bjuda in vänner, släktingar och bekanta till ett sk. öppet hus. Det är för mig, mitt allra första Open House som jag ska delta i. Som ni förstår har jag lite problem med att klura ut vad jag ska klä mig i. Inbjudan kom så sent som igår eftermiddag och det var lika bra det, annars hade jag väl använt mer tid i anspråk till att fundera på klädvalet.   image  image

7 comments

 1. Frukterna ser fantastiska ut! Jag har en melon i kylen som jag får lust att hugga in på, pronto! Vilka delikatesser till frukost.

  Ha det så trevligt på open house och jag är säker på att du hittar något bra att ha på dig!

  kram

  Svara
 2. Ah vad trevligt! Jag har inte hort att man gor samma sak har i UAE. Det ar valdigt segregerat mellan expats och lokala dock vilket ar ganska synd for man far nastan ingen inblick i hur deras liv ser ut. Ha en jattetrevlig dag!
  Harlig frukost!!!
  Kram!

  Svara
 3. Vilken ljuvlig fruktfrukost.
  När vi 2008 var nyinflyttade här ute på landet så hade vi Öppet Hus för alla i vår lilla by. Det var ett jättebra sätt att träffa alla och presentera oss själva. Jättetrevligt.
  Särskilt smidigt för mig som inte kan ta mig runt på egen hand.

  Svara
 4. Vad kul och spännande med open house. Din frukost med alla exotiska frukter ser otroligt god ut. Känner igen en hel del av frukterna från tiden då vi bodde i Nicragua. Den lila frukten hette Pittaya där och den mixade mamma jucice på till oss ibland. Mango och papaya är alltid goda.Ha en trevlig dag på open house. Såg just din jättefina klänning som du valt att ha på dig på FB. Jättefin som sagt.
  Kram!

  Svara
 5. Lotta
  Fruk är gott och vackert!

  Pia
  Du tar upp en för mig viktig fråga, det här med att bo utomlands och integreras. Det är inte lätt att träffa lokala när vi ofta bor i olika områden. Men jag jobbar rätt hårt på att finna vänner och bekanta, då jag nser att mitt mervärde och trivsel liksom ökar med det.

  Steve
  Öppet hus är ett bra form att träffa nya och gamla bekanta. Det var ett bra initiativ ni tog som ny, det uppskattades säkert av er nya grannar!

  Desiree
  Jo, det var faktiskt roligt! Det är roligt att då och då skära upp massor av frukter och bara njuta av deras söta och ofta juiciga saft,, så gott.. Jätte gott.)

  Svara
 6. Gud så gott! Längtar efter färska tropiska frukter…

  Svara
 7. Synnöve
  Snart ska du få äta tropiska frukter!

  Svara

Have your say