Uncategorized

PARADEN – VESAK DAGEN

Igår var det som jag nämnt tidigare Vesak dagen eller den sk. Budda dagen. L. begav sig ut igår kväll för att känna på stämningen och kom hem med några bilder. Dock var jag för trött för att hänga med ut igår kväll, så jag avböjde att göra honom sällskap, vilket jag ångrar idag. Här kommer hans bilder från gårdags kvällens parad; image image image image image image image image image Nä, jag ska nog aldrig mer säga att – Jag orkar inte hänga med ut ikväll!

4 comments

 1. Ja, det verkar verkligen som du missade något där! Vilka färger!

  Svara
 2. Den var verkligen gigantisk den där Buddah statyn. Men ett väldigt vackert tåg med mycket färger och ljus. Himla fina bilder. Du får satsa på att vara med på kvällen till nästa år istället.
  Kram!

  Svara
 3. Vilken häftig parad! Saknar lite av den varan här i Stockholm… 😉

  Svara
 4. Ah vad vackert!! Det verkar inte som att det ar nagra problem med andra religioners parad trots att det ar ett muslimskt land. Det var en sak jag gillade skarpt med Singapore, man sag moskeer, tempel och kyrkor omvartannat, harligt att olika religioner kan samsas och alla far uttrycka sig!
  Kram!
  P.S. Mail pa vag!! Tack igen for dina fina ord!

  Svara

Have your say