Personligt

flagga

Premiär för video – 1 Second Everyday

Jag har nu provat filma små sekvenser och visar nu min första videofilm på bloggen. Jag har använt den trevliga appen 1 Second Everyday och inspirationen kom från Katarina med den fina bloggen Äntligen Vilse. Hon har på sin blogg gjort en instruktion till hur man använder denna fantastiskt enkla och roliga app.

Filmsnuttar

Med den här appen kan man ta filmer eller videosekvenser dvs. en snutt film varje dag eller flera gånger om dagen, som sedan blir det en liten filmsnutt. Låter enkelt eller hur?

I söndags fick min mobiltelefon följa med mig i byxfickan och då och då tog jag fram telefonen för att helt enkelt testa appen. Jag filmande i många små sekvenser för att sedan klippa ihop alla filmerna med 1 till 1.5 sekunders bitar. Det gick väldigt snabbt och här nedan får ni resultatet.

Nu kommer jag att prova göra några fler filmer. Har du provat denna lilla app? Berätta gärna.

7 comments

 1. Kul initiativ. Det var mycket som kom med på kort tid.

  Svara
 2. Kul att med video

  Svara
 3. Åh vad kul! Det ska jag testa 🙂

  Svara
 4. Vilken rolig grej!! 🙂

  Svara
 5. Kul med film!

  Svara
 6. Vad kul med video =)

  Svara
 7. Rolig grej:)

  Svara

Have your say