Personligt

pixters

Resor uppåt väggarna – fototapeter och posters

I samarbete med Pixers– text och åsikter är alltid mina egna.

Färg och tapeter

Mellan alla resorna så fortsätter vi att bygga, måla och kitta fönster här hemma på gården. Vi har flera större projekt på gång, här på bloggen kan ni titta in för att följa projekten med skolhuset och orangeriet.

Jag försöker att hinna med att slänga ett och annat öga i någon av alla de tapetkataloger som jag lånat hem, på bordet ligger olika färgkartor, inredningstidningarna ligger på nattduksbordet. Då och då sätter jag mig på husets trappa för att försöka få den där rätta känslan. Hur vill jag ha det?

Ni vet, känslan är viktig och jag är inte den som är rädd för färger eller former. Det är väl ändå tur att man kan ändra sig med tiden och idag är utbudet av varor och tjänster stort inom inredningen.

Fototapeter och posters

I det här samarbetet med Pixers, som är ett onlineföretaget som säljer fototapeter, tavlor, posters och väggdekor, vill jag tipsa er om deras kreativa fototapeter.

fototapet

Bildkälla: Pixers

Det är många idag som gillar fondväggar och starka personliga väggar. Här hos Pixers kan man finna många vackra bilder att pryda sitt hem med. Själv är jag inte klar med vad som ska få pryda våra väggar i skolhuset och i det nya orangeriet.

Vad pryder dina väggar hemma och har du någon fototapet i ditt hem? I så fall visa den gärna.

6 comments

 1. Jag har flera tavlor från PIXERS och är sååå nöjd 😃

  Svara
 2. Tycker många av deras tavlor är riktigt nice, har dock inte haft möjligheten att köpa från dem.

  Svara
 3. De har så mycket fint! 🙂

  Svara
 4. Än så länge har jag massa bilder på oss i små vita ramar på väggen. Sedan har en stor tavla från Ikea som välkomnar in gästerna i hallen 🙂 funderar dock på något mer till vårt vardagsrum! Detta var riktigt bra tips!

  Svara
 5. Så mycket fint! Man skulle blivit bättre på att köpa sånt faktiskt 🙈

  Svara
 6. Ser superfint ut:))

  Svara

Have your say