Uncategorized

Så roligt det är..

Jag kliver numera upp redan före klockan sex på morgonen, kokar kaffe, jo, jag kokar mitt kaffe! Slänger ned några ägg i en kastrull och byter om för att senare ta hissen till en av gymmen. Medans kastrullen med äggen blir klara på gasolplattan brukar jag starta upp internet för att läsa lite nyheter. Jag har fått massor med ny energi i och med att jag återupptagit morgonträningen. Men det är nog inte bara morgonträningen som gör mig glad på morgonen, det är faktiskt vetskapen om att jag ska åka till studion och fortsätta med silver smidet. Idag kom jag dit efter att ha suttit i en trafikkö på 45 minuter, alla vägbanorna var belamrade med bilar i alla riktningarna. Normalt tar denna resa mig 15 minuter. Jag började bli lite orolig i bilen eftersom vi stod helt stilla under långa perioder. Mina tankar var att, tänk om jag missar mina timmar i studion med Derek. Han är den som tålmodigt guidar mig igenom olika tekniker osv. Idag blev det till att rita och tillverka en ring, i en ny teknik för mig, och jag har haft så roligt! Att ha ett intresse för en hobby och träffa andra likasinnade människor om dagarna är en rikedom i livet. Varje dag träffar jag olika människor och vi hamnar ofta i många olika intressanta samtalsämnen, som livet, mode, maträtter och allt annat som vi kvinnor finner intressant att dela med varandra. image Glöm inte bort att ha roligt! Det ger en så mycket energi tillbaka.

11 comments

 1. Härligt, ett inlägg som det riktigt sprutar energi och glädje om!

  Svara
 2. Så ska det låta. Tids nog blir det o-roligt.
  Kokkaffe, så härligt det låter.

  Svara
 3. Ditt inlägg är fullt av härlig energi och mycket glädje. Det märks att du hittat en hobby som passar dig perfekt och som du älskar. Du har massor av tallang också. Den här ringen som du visar på bild som har det hammrade mönstret är sååå vacker Katarina. Träning ger energi och är en toppenstart på dagen. Även om man ibland känner för att inte träna eller känner sig seg så får man en ny boost av energi utav att träna. Det är toppen att ni har ett så vackert och inbjudande gym som är väldigt lätt att ta sig till. Sådant underlättar massor. Hi hi ler åt att du faktiskt kokar ditt kaffe. Men du är ju från norrland så klart du kokar ditt kaffe 🙂
  Ha en toppendag.
  Kram!

  Svara
 4. Så inspirerande! Att ha roligt är så viktigt. Börja dagen bra är härligt. Jag skulle gärna träna på morgonen. Ska börja arbeta hemifrån en dag i veckan och då hoppas jag kunna göra det.

  Din ring är underbar!

  KRAM!

  Svara
 5. Kul! Både med träningen och silversmidet. Och visst blir man boostad av att träna. Helt klart. Ju mer man (i alla fall jag) tränar, desto piggare blir jag. Vad gör du på gymmet? Springer eller varierar med vikter?

  Kram på dig!

  Svara
 6. Visst är det skönt att börja dagen så som du gör, längtar tills jag blir frisk o kan börja med mina Power walks igen.
  Snygg ring och fint fotat i svart vit!
  Kram
  Yvonné

  Svara
 7. Ja, visst är det viktigt att ha roligt.
  Det är a och o, tror jag.
  Jättefin ring.
  Kram!

  Svara
 8. Marina
  Tack vännen!

  Steve
  Precis, sen kan det bli o-roligt! 😉 Klart det ska bara kokkaffe!

  Desiree
  Tack. Jo, jag har fått en sån positiv energi, så jag är nästan själv lite överrumplad!

  Lotta
  Att ha roligt är viktigt och håller nog en friskare också .

  Taina
  Jag tränar, hitills, 4 dagar konditionsträning och två dagar styrke träning. Men tycker löpband är det tristase som finns,, så det blir lite annat istället..

  Joy
  Hoppas du kryar på dig så att du snart är tillbaka till din power walk igen!
  Kul att du gillade ringen och fotot!

  Annika
  Det tycker jag med, att trivas och ah roligt är A och O. Kul att du gillade min senaste ri

  Svara
 9. Härligt!! Fin ring!

  Svara
 10. Ninni
  Tack!

  Svara
 11. Jag blir lite avis. Just att göra något konstnärligt och kreativt är något jag kan känna att jag saknar lite i mitt liv. När jag var yngre gjorde jag mycket men sedan vi flyttade hit har det inte blivit så. Jag har ingen att skylla på mer än mig själv heller. 😉
  Som du säger är det fantastiskt att ha en hobbys som man älskar och att få utföra den!
  Tycker dina saker du visat är otroligt vackra också! Så du har dessutom talang! 🙂
  KRAM och ha en fin helg!!!

  Svara

Have your say