Uncategorized

Så var det vardag igen!

De senaste veckorna har verkligen varit intensiva på många sätt, för efter hemkomsten från Seoul slog en förkylning till som aldrig riktigt blommande ut, den liksom bara låg där och pyrde med kliande ögon och näsa som följd, men inget mer. Jag tänkte varje morgon, kom igen nu, bryt ut så jag får “hela mig igen”. Därför har flera saker fått legat till sig som nu behöver tas itu med. Det känns som jag varit på resande fot en längre tid men när jag tittar tillbaka så har jag mer eller mindre varit på resande fot sedan förra sommaren. Jag har hunnit med så otroligt mycket på många plan. Det känns som om min vardag har bestått av resor, för det har den kanske gjort när jag tillåter mig att titta tillbaka. Det blev några resor till Filippinerna, likaså Singapore, en kortis till Thailand, Kambodja mer än en sväng, Seoul resan, USA till Thanksgiving firandet och jag var till smällkalla Sverige i början av året. Så det är kanske inte så konstigt egentligen?  I skrivande stund har jag börjat planera för hemresan till Sverige som just nu inte alls känns tilltalande, iallafall inte utifrån väder synpunkt. image Jo, så här såg det ut i Kiruna igår den 7 maj 2012! Men å andra sidan, det är en rätt vanlig bild att det snöar i hela maj månad där uppe. (Bilden är lånad från Facebook gruppen “Nya Kirunabilder”) Nattliga paraden I helgen var vi ned till Brickfields, Little India området med grannarna för att bevista den årliga och trevliga Vesak paraden, det är verkligen häftigt med alla paradvagnar med aktiva buddister i paradtåget. Det blev L. som fick filma känslan från denna parad i år, eftersom jag själv glömt att lägga tillbaka de ny laddade batterierna i kameran. En verkligen trist upptäckt för min del! image Denna vecka ska jag hinna med att göra färdigt delar av min kurs som tyvärr fått släpa efter då jag inte varit hemma, men nu ska det bli av så att kursen är bortstökad innan jag reser hem till Sverige. Sedan ska jag skriva på uppdraget jag fått efter en twittring, min livs första twitter inlägg! Jag funderar fortfarande om twittring är något för mig eller “bara” för andra? Vardag, ja, jag ska nog inte klaga, den är rätt stressfri och jag styr mina arbetsuppgifter och när jag vill göra dem på dagen. Törs man säga att man har det rätt OK? Jo, jag törs säga att jag idag är nöjd! image Trots detta låter jag mina dagdrömmar återigen förflytta mig någon annanstans. Varför är det så egentligen?

10 comments

 1. Tänk vad mycket du får uppleva! 🙂

  Svara
 2. Det är i sanning ett omväxlande liv du lever.

  Svara
 3. Visst ar det underbart med alla resor och upplevelser men ibland skont att stanna upp och reflektera!
  Jag har ocksa provat Twitter men insag att det inte var nagot for mig, jag ar for dalig pa att uppdatera saker. Racker med FB!
  Kram!

  Svara
 4. Det låter som ett alldeles underbart fantastiskt år! När det gäller twitter, har jag kommit till punkten att börja läsa några andras twittrande, sen får vi väl se om det kan bli mer!

  Svara
 5. Wow du har verkligen fått se och uppleva mycket under detta året och förra året. Resa är kul och väldigt givande. Jag känner att resor ofta väcker än mer reslust hos mig även om det också är skönt att komma hem och reflektera och bara vara så är det alltid kul att börja planera nya resor.
  Oj skönt att jag inte bor så långt norrut som Kiruna med tanke på all snö som finns kvar där.
  Kram!

  Svara
 6. Tänk vad man hamnar på olika ställen här i livet och ofta så beror det på slumpen. Men du, den där bilden ifrån Kiruna, FY SJUTTON säger jag, ska du verkligen hem nu??
  Kram

  Svara
 7. Ja, vad du har REST och SETT!
  Otroligt!
  När åker du hem till sve?
  Hur länge ska du stanna?
  När det kommer till Twitter kan jag säga att jag inte följer en enda. Förstår mig faktiskt inte på fenomenet. Men det kan väl ändras, kanske, ngn dag 🙂
  Kram!!

  Svara
 8. MEN du DET var MYCKET SNÖ! Himmel!
  När är det du ska resa hem till Sverige??
  Sedan måste jag säga att det är fantastiskt hur mycket du ju får och kan uppleva på dina alla resor! Tänk vilken skillnad mellan Filippinerna, Sydkorea och Sverige! Inom loppet av endast ett par månader! 🙂
  Njut av dagen!
  KRAM!

  Svara
 9. Visst är det underbart att resa, men ack så ljuvligt att komma hem igen! Om Singapore hade legat närmare hade jag åkt dit oftare, dessutom hade jag "hoppat över" till dig och hälsat på när jag ändå var i närheten.
  Fy vad hemskt med så mycket snö! Här är det verkligen vår, om än dock mycket kallt när man som jag bytt ut värmen i Singapore mot en kall svensk vår…
  Finns på twitter, men de som är där verkar uppdatera ständigt, flera gånger i timman och jag kan inte sitta där hela tiden. Ändå tycker jag om twitter, för där händer det andra saker än på fb.
  Kram Kim

  Svara
 10. Trillingnöten
  🙂

  Steve
  🙂

  Pia
  Det är väl lite så jag känner inför twitter, det räcker med FB!

  Marina
  Jag blev intresserad av twitter då jag såg min bloggvän boel i Brunei som twittrade med Carl Bildt när han var på besök där. Riktigt skoj!

  Desiree
  Åh, både du ocj jag gillar resor, det vet jag. Roligt att följa dina resor och precis, när man kommer hem är man på väg igen!

  Malin
  Ibland bör man nog ta ut svängarn i sitt liv, plötsligt så får man vara med om helt oväntade saker!:)

  Annika
  Jag reser nog till Sverige innan midsomamr. Du då?

  Saltis
  Ja, alldeles för mycket snö!! Jag reser nog till Sverig under juni månad,, hoppas jag! Ska du till Sverige i sommar?

  Kim
  Jätteroligt att du gillade Singapore! Jag hade uppskattat om du kommit hit och sett de stora olikheterna i städer. Men en annan gång!

  Svara

Have your say