Filippinerna

ice hotel

Sex veckors resande

Nedräkningen har börjat!

Jag tittar i min arbetskalender och ser framför mig att antalet veckor innan semester är få , att antalet arbetsdagar är hanterbara och längtan att få komma ut i världen igen är stor.

Jag hade tänkt börja mitt 50:e levnadsår med att befinna mig på den plats där jag faktiskt är född och besöka den församling som jag tillhört, nämligen Jukkasjärvi. Det blir säkert en start i ishotellet, lite norrskenstopping på natten för att sedan bege mig söderut för andra äventyr i Asien.

Under mina veckor på resande fot,  kommer jag troligen besöka, Jukkasjärvi, Kiruna, Bangkok, Kuala Lumpur, Cebu, Malapascua, Bohol, Siquior, öar i Thailand, Valencia mm. Jag hade tänkt mig att resan skulle vara i avkopplande form.

Efter en mycket hektiskt vår, sommar och höst och med inga semester, anser jag mig behöva ledigt. Att resa för mig är att koppla bort allt vad vardag är och fylla på batterierna med energi. Jag hoppas att kameran ska få bli en ännu bättre kär vän. Sedan hade jag tänkt ägna mig åt träning för att försöka få en god rytm.

Bilderna nedan är från mina gamla album i datorn och de bidrar med semester längtan för egen del. Jag återvänder till mitt favoritland Filippinerna och det blir säkert ett och annat nytt i biljett facket. Den 28 november börjar resan, på min egna högtidsdag i skymundan! image

 

image

 

image

image

 

image

 

image

 

image

Jag, resorna, kameran och bloggen blir kvar. Dock har jag bestämt mig för att försöka “göra lite mer” av det roliga i tillvaron.

4 comments

 1. Vackra bilder i det här inlägget och vad roligt med resa på gång! Vi planerar ju också för fullt. Visserligen inte så exotiskt, men det fascinerande den här gången är att vi ska vara borta så länge… fattar inte det riktigt ännu… 😉

  Svara
  • Roligt att vi påbörjar våra resor på samma dag! för mig är den 28 nov min 50 års dag och då börjar min resa! Ska bli roligt att följa er! Kram

   Svara
 2. En fascinerande resrutt kryddad med verkliga ytterligheter.

  Svara

Have your say