Asien

SINGAPORE I BILDER

Som några av er säkert redan förstått, så har jag verkligen uppskattat besöket i Singapore. Här kommer Singapore i bilder. Singapore 2010

singapore 2010

Bilderna ovan är från Clarke quay området där vi bodde med vattnet intill oss med alla caféerna och restaurangerna runt hotellet. De färgglada små stenhusen är från området Little India, när jag öppnade bildörren så slogs jag av den enorma currydoft som kommer från alla affärerna som säljer kryddor eller mat. singapore 20102

P1012062 Singapore  P1012073 Singapore är en en häftig blandning av byggnader i alla former och tidsepoker. Speciellt läcker var den nya designhuset som jag promenerade förbi efter att ha njutit av de vita byggnaderna, Alberts Village, se nedan. P1012043  P1012060  P1012055 Jag har mycket ogjort i Singapore, jag ser fram emot nästa resa dit. Jag måste bara få möjligheten att äta dessa goda musslor och krabba igen!

4 comments

 1. Singapore verkar jättehärligt och vackert. Dit skulle jag väldigt gärna vilja resa någon dag. Fina bilder. Verkligen färgglatt och vackert som sagt.

  Svara
 2. Vad fint det verkar. Kanske måste se till att stanna och se mig om lite nästa gång jag är på flygplatsen. Hade liksom fått för mig att landet där man inte ens får tugga tuggummi var färglöst och sterilt, men på bilderna ser det ju spännande ut 🙂

  Svara
 3. Åhh – Singapore ett oskrivet blad för mig – min man var där -91!! Dags att återvända hihi 😉

  Fina bilder som du mixat mycket bra!

  Rent Rent Rent är det vi hör om Singapore 😉

  CB=)

  Svara
 4. Desiree, Jo, Singapore är nog mest en flygplats anhalt för många resenärer, men det har sin charm och sedan är det så litet!

  Helly. Gör ett stopp om du kan, stället är litet så man hinner med mycket på kort tid!

  Catarina, har inte ni direkt inte till Singapore från KK?

  Svara

Have your say