Asien

Singapore nästa

image I eftermiddag reser vi alla till Singapore. L´ har  arbetsmöten medans jag och gästerna ska göra Singapore. De har alltid velat besöka Singapore och nu passar det verkligen bra då man når Singapore med endast en 60 minuters flygning. image Igår träffade jag och L´ våra vänner som idag bor i Dubai men planerar att flytta hit till Kuala Lumpur. Vi intog en lång och trevlig middag uppe i KL Tower tornet som roterar runt. Maten var en blandning av det mesta som malaj, indiskt, kinesiskt och japanskt. Vi fick fönster bord och snurrade runt lite sådär lagom med en maffig utsikt i mörkret. Det är november månad strax och det känns verkligen konstigt. Jag undrar vart har det här året tagit vägen? Allt har snurrat på så fort sedan vi flyttat hit.  Resten av året är även det fullproppat med inbokade aktiviteter, så det blir en häftigt ruschigt år att lägga bakom sig. På något sätt känns det som jag inte hinner med. Hursomhelst, det ska blir en Singapore Sling på Raffles med gästerna ikväll, det har de önskat!

9 comments

 1. Bara 60 min? Det är ju bara att sätta sig på planet så är man framme 🙂 Det är härligt!

  Svara
 2. Hoppas ni får en riktigt fin vistelse i Singapore. Att det är så nära. Perfekt! Kram!

  Svara
 3. Kul med ett besök till Singapore, det är en av FÅ städer som jag verkligen gillade när jag var där. Den andra är Sidney, annars är jag ingen stadsmänniska. Hoppas ni får det mysigt och hittar en massa snyggt när ni shoppar 😉
  Kram

  Svara
 4. Ooooh la la nice med en Singapore Sling på självaste Raffles. Vad kul att era vänner kanske kommer att flytta till Singapore från Dubai. Ja du har verkligen många järn i elden just nu så jag förstår att tiden svischar förbi i ett huj. Du får fortsätta njuta av Singapore.
  Kram!

  Svara
 5. Nice att bara ha 60 min till Singapore!
  Peter hr druckit flera singapore slings på raffles. OCH han tom bodde där i en veckas tid. Ja, det lyxigaste stället han bott på, säger han.
  Lovely!!
  VILL OCKSÅ!!!
  HAVE FUN!!!
  Kram!

  Svara
 6. Ah vad trevligt! Halsa fran mig!!! Singapore Sling pa Raffles ar ju bast av allt! Maken ar forresten ocksa i Singapore innan han fortsatter till Brisbane!
  Hoppas ni far underbara dagar!
  Kram!
  Pia

  Svara
 7. Hoppas ni får några jättebra dagar 🙂

  Svara
 8. Som ung drömde jag om en Singapore sling på Raffles. Det stannade vid en dröm.

  Svara
 9. Trillingnöten
  Jo, det är faktiskt kortare flygtur till Singapore än vad jag har från Arlanda hem till norrland..

  A-M
  Tack!

  Malin
  Kul att även du gillade Singapore. När var du iväg på din långresa?

  Desiree
  Vissa saker ska man bara göra eller det är sk. måsten! Det blev även Raffles för mig i Kambodja.

  Det är nog lite för ruschigt nu, det börjar kännas.

  Annika
  wow, så han har bott där. Det är ett trevligt ställe och de har faktsikt guidade turer runt hotellet. Du kankse såg TV programmet från Raffles för någon månad sedan.

  Pia
  Jag vet ju, att det är ditt förra hemma ställe. Jag tänker alltid att här har Pia bott, då jag besöker SIN.

  Marina
  jo, vi har haft det bra men ack vad det regnade en av våra dagar där, samt världens skitväder att flyga i. det var nog enda gången jag sett prayer böckerna fara fram.. Själv höll ajg mig med båda händerna i stolen…Usch, vilken otrevlig upplevelse.

  Steve
  Du får göra en Singapore Sling där hemma och leta fram någon bar bild. Det har gått ett TV program i en eng. språkig kanal om just Raffles.

  Svara

Have your say