Personligt

Snön vräker ner i norr

Idag är en dag då jag beskådar snön inifrån dock tog jag med mig kameran på min väg till brevlådan. snön vräker ner

snöar

image

image Det är full vinter här uppe i norr och jag tror att just januari och februari månader är nederbördsrika sådana, vilket betyder att det finns säkert mer snö att vänta på. Enligt en nederbördskarta på en vädersidan Klart, ser det ut som en stor del av Sverige får rätt bra med snö, idag. Har du snö där du bor? image I de västra fjällen i Norge lär det ha kommit 3 till  4 meter nysnö, jag är just tacksam för att jag inte vistas i dessa trakter, se klippet nedan.

Var går gränsen med snö för din del?

4 comments

 1. Jeg savner ellers ikke Skandinavien, men sne om vinteren er så fint:) Dejlige billeder.

  Svara
 2. Mysigt och snöigt. Jag tror stora delar töar och snöar samtidigt!

  Svara
 3. Jo, jag har förstått att det finns gott om snö på många håll just nu. I mina hemtrakter är det snö ena dagen, regn nästa och sedan fryser det – rena isgatorna överallt!!

  Svara
 4. Det kallar jag vinter. Här nere är snön på väg att tina bort igen. Svinhalt ute så jag håller mig inne. Säkrast så.

  Svara

Have your say