Asien

Snooze Cubes i Dubai

Snooze Cubes var är det?
Det ska du få veta lite mer om

Det var min ohälsa som ställde till det och då fick jag samtidigt erfarenhet av att ta in i en snooze cubes på flygplatsen i Dubai.

Mellanlandning i Dubai

I vintras när jag flög till Asien gjorde jag en mellanlandning i Dubai. Redan på utflygningen från Arlanda fick jag feber frossa och jag fick uppsöka en av affärerna på Arlanda för att inhandla nya kläder, en tröja och kofta.
 Jag blev plötsligt väldigt dålig och uppsökte apoteket på Arlanda för att köpa febernedsättande medicin. Jag sov  hela flygningen ner till Dubai och när jag kom dit kände jag mig rätt OK. Dock hade en i mitt ressällskap under flygningen drabbats av samma åkomma. Vi hade drabbats av hög feber och ont i kroppen.

Snooze Cubes

Det var då vi frågade efter någonstans att rätta ut kropparna och vila. Då fick vi vila ut i en av dessa Snooze Cubes på Dubai´s flygplats. Det blev helt OK.

Har du några annorlunda tips på övernattning från någon flygplats i världen?

10 comments

 1. Men så praktiskt! Har aldrig sett…

  Svara
 2. Så bra att det finns möjlighet att sträcka ut sig och vila. Hoppas din sjukdom var snabbt övergående!
  Kram Kim 🙂

  Svara
 3. Vilken fantastisk losning! Visste inte att det fanns har ens!! Visst hade du vagarna forbi har snart?
  Kram!

  Svara
  • Du behöver inte dessa i Dubai! Jag skriver några rader till dig ,, vi kommer vi valborg! Kram

   Svara
 4. Så skönt och underbart med dessa möjligheter. Guld värt inte bara om man dåligt utan också om man har en riktigt lång flygning. Då vi flög till Maldiverna gjorde vi faktiskt ett stopp i Kuala Lumpur och tog in på hotel och sov i 6 timmar. Guld värt.
  Kram

  Svara
  • Man behöver ibland dessa små naps för att vara OK när man är framme. Kram

   Svara
 5. I Amsterdam tog vi ett sovrum i väntan på att flyga över till USA. Jätteskönt.
  Kram

  Svara

Have your say