Thailand

Solnedgångar att njuta av

Solnedgångar är till för att njutas av eller hur? Under min ledighet har jag haft förmånen att  njuta av flera vackra solnedgångar från den lilla bungalow som vi hyrt på stranden i Thailand. 

Här får ni också njuta av solnedgångar från vår Thailands vistelse. 

5 comments

 1. Visst är det vansinnigt vackert med solnedgångar….jag bara älskar såna:-) Kram

  Svara
 2. Det är nåt visst med solnedgångar.

  Svara
 3. Vackra bilder! Är så rofyllt med solnedgångar🙏🏻

  Svara
 4. Då fyller du lätt väggen med alla dessa kalendrar från de länder som du nämnde. Ja, när jag bodde i Sverige så var jag inrutad och fängslad av min kalender med allt som skulle göras. Idag fick jag faktiskt en kinesisk kalender som man kan hänga upp på väggen. Om jag hänger upp den beror på… Som sagt jag har inte använt en kalender på år. Tandläkare/ Läkarebesök planeras in på mobilen nuförtiden.
  Vilken fin solnedgång!!

  Svara
 5. Så vackert! Solnedgångar vid haver är nog dom bästa☺️🌅

  Svara

Have your say