Uncategorized

SOMMAREN PÅGÅR…

Det har varit en intensiv start på sommaren för min del och jag har hunnit med massor av praktiska göromål, träffat vänner, njutit av solen, målat gäststugan, klippt träd och buskar.  Myst på inomhus då regnet har öst ner och suttit på en och annan uteservering i den lilla staden. Alltså, en ganska vanlig svensk sommar. image Samtidigt finns inte riktigt lusten till att blogga, inte heller tiden. Jag återkommer då det lugnat ned sig med än det ena och än det andra. image Ikväll njuter vi av kvällssolen, som sakta går ned bakom berget på andra sidan av Ångermanälven. Niplandskapet är vackert och jag gillar verkligen platsen där jag har mitt lilla torp, vid vattnet med de stora björkarna som susar i vinden. Jo, det är sommar och jag funderar givetvis vart veckorna har tagit vägen, för de har verkligen försvunnit i en rasande fart.

8 comments

 1. Å så roligt att se att du har det bra! MEN ta du en bloggpaus. Det finns väl annat att göra när du är ledig och i Sverige!! 😉 Använd tid och energi till det du vill göra. Blogga kan du alltid göra senare!
  KRAM!

  Svara
 2. Vad underbart det later! Nu langtar jag ocksa bort! Dina bilder ar sa vackra och Sverige maste vara det vackraste landet om sommaren! Njut och strunta i bloggen for ett tag, aven om det alltid ar roligt att lasa om dina aventyr!
  Kram!!!!!

  Svara
 3. Låter så skönt! Jag förstår att du inte har lust att blogga. Bara njut och ha det gott. Precis som du skriver, flyger veckorna så snabbt! Kram på dig

  Svara
 4. Fina sommarbilder! Det kan väl vara skönt med lite pauser i bloggandet ibland. Njut av sommaren och koppla av!

  Svara
 5. Helt ok med lite bloggpaus så här på sommaren. Du får passa på att njuta av allt annat så länge vilket du också gjort. Dina bilder är väldigt somriga och fina. Man ser att du har det bra 🙂
  Kram!

  Svara
 6. Härligt att höra att du njuter i fulla drag! Nice! Passa på och sug i dig!
  vi är just nu med husbilen på västkusten och rullar runt.
  Men snart snart drar vi oss hemåt och så fort man kommer hem börjar man längta bort igen – tänk hur det är!
  Hoppas hoppas man lyckas komma iväg bort nånstans i vinter… till solen…nånstans

  Svara
 7. Visst kan det vara skönt att ta en liten paus från bloggen. Det finns ju faktiskt annat i livet än bloggandet. 🙂 Låter som om du har riktigt bra tid i Sverige. Kramar!

  Svara
 8. Vilka härliga bilder! Jag kommer att sakna USA jättemycket men jag längtar också efter Sverige och är glad att vi flyttar hem på sommaren. Jag hoppas att jag hinner åka upp till familjen i Ångermanland innan sommaren tar slut där, det är så vackert på sommaren… Passa på och njut! Ha det gott, kram!

  Svara

Have your say