Asien

Soroptimisterna och mitt skolprojektet

Det är alltid lika roligt att få berätta om mitt livs bästa projekt någonsin. Skolan som jag engagerat mig i sedan 13 år tillbaka på Filippinerna

skolprojekt filippinerna

Soroptimisterna

Nu var det Soroptimisterna i Luleå som hörde av sig till mig och undrade om jag kunde komma och berätta om skolprojektet som jag stöttat under så många år. Svaret var givetvis JA!

Soroptimisterna är en av världens största politiskt oberoende kvinnoorganisationer och jag var inbjuden till Luleå för att hålla ett kortare föredrag om det skolprojektet som jag engagerat mig i sedan år 2002.

IMG_4825

Skolprojekt

Det skolprojekt som jag adopterade år 2002 ligger mig mycket varmt om hjärtat och mycket har hunnit hända under alla dessa år. Idag har skolan ett 80-tal elever och studieframgångarna har inte låtit sig vänta. Det går riktigt bra nu!

Under alla åren har vi byggt nya byggnader, försett barnen med t shirts, skolluncher, skolmaterial , toaletter och mycket annat.

Det blev en intensiv kväll. Just nu har skolbarnen sommarlov och börjar återigen i juni månad.

Vill du veta om skolprojektet eller hur du också kan hjälpa till, får du gärna skriva till mig, min epost adress är katarinasodkt@gmail.om

2 comments

 1. Vilket kul uppdrag för dig.
  Soroptimisterna har jag aldrig tidigare hört talas om.

  Svara
 2. Du imponerar stort på mig Katta!
  Så du måste ha jobbat och engagerat dig innan det kom så långt som det är nu.
  Fantastiskt!

  Svara

Have your say