Europa

Spänningen är stor, Porvoo nästa!

Jag kan inte riktigt fatta det än att vi snart ska iväg till Porvoo i Finland. Det ska bli både spännande att få delta i ett program som andra komponerat ihop och samtidigt få träffa andra bloggare. Det gemensamma för oss bloggare är att vi gillar resor och att använda oss av social medier för att dela med oss av vad vi får uppleva, smaka, lyssna på och framförallt lära oss mycket nytt! Det känns på något sätt som att det är ett stort festglas och i det glaset finns en massa godsaker att gotta sig i.

Programmet är varierande och det är min första bloggresa i grupp någonsin. Häftigt! Däremot har jag träffat flera av mina bloggvänner genom åren och en och annan har jag bjudit in som gäster i mitt hem, någonstans i världen. Redan innan resan har jag småsnackat med en och annan lika förväntansfull bloggare, som nu förbereder sig för denna resa.

Min egna förberedelser består i att packa ihop mina saker samtidigt som jag ska vara öppen i sinnet. Kamerans batterier är laddade, resehandlingarna utskrivna och sinnet och äventyrslusten finns redan i kroppen. Det kan väl knappast bli en bättre fortsättning på hösten?

Här finns en länk till andra bloggare som skall med på resan. Jag vet redan nu att ett antal överraskningar väntar oss.  Det ska bli skoj, riktigt skoj!

14 comments

 1. Nope, verkligen inte. Så laddade!

  Svara
 2. Vad kul att du också ska dit. Vi ses 🙂

  Svara
 3. Åh vad kul! Själv fick jag lov att hoppa av men ni kommer få det fantastiskt det är jag övertygad om !

  Svara
 4. Vad kul! Vi "följer med" via bloggen! (Var intresserade av resan, men jag har ju annat för mig precis nu… så det passade inte)

  Svara
  • Helena. du har dina goda själ. Hoppas det går riktigt bra imorgon med disputationen.

   Svara
 5. Det låter onekligen som en kul inledning på hösten. Jag "följer med" på avstånd.

  Svara
 6. Spännande! Ha det bra!

  Svara
 7. Spännande med bloggresa – ser fram emot "rapport". 🙂
  Ser att du också har fina rönnbär.
  Kram!

  Svara
 8. Anne-Marie. Tack! Du ska få en rapport från en för mig annorlunda bloggresa.

  Svara

Have your say