Personligt

sommarbloggare

Svenska sommarbloggare

Det är sommar och vi är i Sverige. Ibland händer det alltför ofta att när vi pratar om att uppleva saker och ting så är det långt bort, där borta i fjärran som tankarna spårar in på. Varför glömmer vi lite för enkelt bort vårt vackra sommar Sverige tro?

Sommarbloggare

Just därför vill jag ge er några tips på härliga bloggare som upplever Sverige.

svenska sommar

Svenska sommarbloggare att titta in hos

La Linda, bjuder på bilder och berättelser från norra Sverige. Här får vi ta del av den ljusa sommaren och hänga med på ett besök på en strutsfarm. Här bjuds vi också på skärgårdsbilder och du kan nu spana in hennes loppisfynd.

Come Fly With Me, bjuder på härliga bilder från ett typiskt fint sommar Sverige med röda stugor, kanaler, betande kossor och lite Småland.

en_annan_kofta_och_britt_568d6b4c9606ee5445a7c8db

Boden By Night bloggaren, bjuder oss läsare på ett pensionatbesök i Västmark och Rallycross i Piteå. Sedan blir det rapport från en bok i solstolen. Anna njuter här på bilden ovan, med sin vovve.

Kiruna

Steve Reflekterar bjuder oss läsare på bilder från vackra Getingetorp. Här arbetar paret med sin fina trädgård och bjuder oss läsare på en och annan hemlagad måltid där många ingredienser kommer från trädgården. Vackra omgivningar och personliga husdjur får man möta på bloggen.

Matts Torebring bjuder in oss till vackra sommar Öland i sommar. Här får vi färdas längs vägar och stanna till på flera olika ställen.

Dryden, han har varit ute på en tur i södra Sverige i sommar. Han bjuder oss läsare på en upplevelser från Dalsland och fotbollsgolf.  På hans genomresa får vi göra ett nedslag vid slussarna i Trollhättan och vara med honom på golfbanan.

Tjejen bakom bloggen, Oh darling, bjuder oss läsare på vackra bilder från Stockholms skärgård och från ön Landort. Hon är en mycket duktig fotograf och gillar att fota naturen. Just nu befinner hon sig i Nordnorge.

Norrbottningen People In The Street, gillar att fota havet, solen och solnedgången. Här får ni ta del av vad den norrbottniska skärgården har att erbjuda.

Skallbergsgrottan, Västkusten, Gotland

Västerbottningen med bloggen 4000 mil bjuder oss läsare på hur det var att vandra i Skallbergsgrottan. Du kan också ta del av hennes 6 favoriter för en Sverigesemester. Hon bjuder sina läsare på många vackra bilder och berättelser från Västerbottens län.

Jeanette Selfin Reseblogg, bjuder på magiska bilder från flera ställen i Sverige. Hon är en duktig fotograf och hennes blogg blir som en stor godisbutik.

Vill  du läsa mer om sommaren på Västkusten, lite om fina Småland och sommarstaden Halmstad? Ja, då ska du kika in hos Lisa. Hon bjuder på härliga bilder från sommaren.

Annika med bloggen Resfredag, bjuder oss läsare på sommarläsning om bl.a. Stockholm, Karlskrona och Österlen visst låter det somrigt?

Anna, hon har beskrivit sin sommarkärlek till Stora Karlsö, som enligt henne är ett paradis utanför Gotland. Jag inser att det finns många svenska sommarpärlor att besöka.

Finland

Jag vill också nämna Marias Memoarer som vistas i Finland i sommar, hon bjuder på många härliga sommarbilder. I vanliga fall bor Maria på Teneriffa.

Jag på, Kattas Betraktelser hoppas nu att ni finner lite ny sommarläsning.

Här bjuder jag själv på några inspirationsinlägg från Sverige med tema sommar.

Storforsen

Saknas några sommar bloggare?

Är det några fler bloggare som du tycker att jag bör lägga till i listan? Vill du att jag ska lägga till din blogg, skriv gärna en rad till mig.

Jag önskar er alla en fortsätt god sommar.

19 comments

 1. Och hos mig kan ni läsa om västkusten, Småland och Halmstad – och snart Åre och Dalarna. 🙂

  Svara
  • Vad härligt med fler sommarinlägg! Ser ut som snart är stora delar av Sverige med på ett hörn. Tack!

   Svara
 2. Snyggt, tack för tips! Jag skriver om sommar i Stockholm, Karlskrona och Österlen – och snart västkusten och Gotland!

  Svara
  • Annika. Tack för ditt inspel. Självklart lägger jag till dina blogginlägg, om fina sommarställen!

   Svara
 3. Sommarsverige är verkligen fantastiskt! Bra att lyfta det. 🙂 Jag har skrivit om Stora Karlsö, ett paradis utanför Gotland.

  Svara
  • Anna. Vad bra att du tipsar om Stora Karlsö. Jag lägger genast till det fina tipset!

   Svara
 4. Länkkärlek av allra bästa sort! Jag har tyvärr inget somrigt från att bjuda från Sverige i år så jag surfar frenetiskt runt hos er alla andra för att insupa lite svensk sommaratmosfär 🙂

  Svara
  • Linnea, men om du har några sommartips, så hör av dig!

   Svara
 5. Jättetrevligt. Jag ska hoppa runt och kolla lite! Här är det varierad kompott. För några dagar skrev jag om ett besök på Vrångö i Göteborgs södra skärgård och till helgen blir det Marstrand.
  Sedan får vi se. Lite från sommargöteborg kommer också.
  En del Irland, men det kan ju inte räknas som Sverige 🙂
  Jag har lite svårt att kommentera…testar en gång till!

  Svara
 6. Vilket bra inlägg Katta! Jag ligger efter i både bloggande och bloggläsande för stunden så det här var en fin sammanfattning om vad ni andra bloggare gör i sommar 🙂 Tack för länken också!

  Svara
  • Eva. Tack! Njut av sommaren istället för att blogga!

   Svara
 7. Viken härlig sammanfattning och massa länkkärlek och tips. Öronmärker ?

  Svara
 8. Vilka fina tips. Sverige kan vara fantastiskt fint på sommaren! Har gjort väldigt lite äventyr den här sommaren men om några dagar ska vi faktiskt ut på en liten minisemester hela familjen och bo i ett trädhus eller snarare ett trädslott. Det ser jag fram emot!

  Svara
  • Maria. Ser fram emot att läsa om när du ska bo i ett trädslott!

   Svara
 9. Ärad givetvis 😀 bra andra tips också

  Svara
  • Tack Anna!

   Svara
 10. Så mycket inspiration, kul att läsa. Jag har bland annat skrivit den här lilla guiden om Österlen http://www.155cm.se/2016/08/04/osterlen/

  Svara

Have your say