Uncategorized

SVENSKT I STAN

Innovationsdagarna i Kuala Lumpur gjorde sin sista dag här i Malaysia igår och jag drog iväg för en kopp morgon kaffe med SWEA tjejerna. image I entrén till det pampiga och flotta varuhuset Pavilion, möttes jag direkt av de svenska flaggorna och en dalahäst. Trapporna ned till mässområdet var för dagen blåa, det var verkligen fint! Sist jag besökte det här varuhuset var kring det kinesiska nyåret, då allt var i rött och rosa. Nu kändes det mycket annorlunda och hemma känslan infann sig givetvis direkt. image image Sedan var det tänkt att jag skulle shoppa lite kläder, men lusten att prova kläder fanns inte där. Istället köpte jag med mig hem några dags tidningar och ännu en kopp kaffe.

7 comments

 1. mysigt! Ibland behöver man tanka lite blågul hemkänsla.

  Svara
 2. Åh, vad hemtrevligt! Sånt där är så fint att se när man bor utomlands 🙂 Och du, att testa kläder när man inte har lust är verkligen ingen höjdare! 🙂

  Svara
 3. Jättemysigt!
  Förstår att du gick omkring där och mös över allt bekant…
  🙂
  Kram!!

  Svara
 4. Vad trevligt!!! Man blir extra varm om hjartat nar man ser det blagula!
  Kram!

  Svara
 5. Härligt att se litet svenska färger. 🙂 Kul att läsa om dina "egenheter" – hann inte kommentera ditt inlägg om de 8 sakerna om dig. Tack för att du sände utmaningen vidare. Kram!

  Svara
 6. Vad kul med inovation days. Tycker att den stora dalahästen var hur cool som helst. Låter som en kul dag med massor av skoj att kolla in.
  Kramis

  Svara
 7. Saltis
  Jo, det blir lite extra med den där blå-gula känslan.

  Trillingnöten
  Hemtrevligt! Ja.. Nä, det där med att shoppa kläder, tycker jag är jobbigt! Speciellt när man inte vet vart man ska börja.

  Annika
  jo, jag mös. Plötsligt pratades det så mycket svenska runt omkring oss.

  Pia
  Visst! Precis som jag skrivit, det blir något extra då man bor utomlands, att se det blå- gula..

  A-M
  Kul att du tog utmaningen! Ha en bra resa nu!

  Desiree
  Ja, dalahästen. Den som diskuteras om det är för Sverige eller dalarna, det kommer jag ihåg när jag jobbade med att få en viss regions varumärke mer tydligt i Sverige.. Ha, ha.

  Men jag håller med, den är cool!

  Svara

Have your say