Italien

reseguide

Tävla och vinn en guidebok – Toscana och Umbrien

Italien blir populärare och populärare och många resenärer återvänder till landet som har så mycket att erbjuda. Jag själv har besökt Toscana tidigare och kommer att återvända dit med en guidebok om Toscana och Umbrien i mitt handbagage.

Tävla

Var med i min tävlingen och vinn en härlig guidebok från Karavan Förlag. Den bok som jag lottar ut är Mitt Toscana och Umbrien. 

MittToscanaWebb

Karavans Förlag

Karavan förlags böcker är oftast skrivna av författare med god kännedom om regionen eller staden. Eskil Fagerström är författare, journalist och en inbiten Italienälskare som har skrivit boken som jag lottar ut. Eskil delar med sig om sina favoriter från landsbygden som storstaden i den inspirerande boken. Här får vi smak av både kända turistmål som undangömda skatter.

Det är en sådan här god bok som man gärna tar med sig i resebagaget vid sin resa till Italien, en bra guide från Karavan Förlag.

Delta i tävlingen

För att delta i tävlingen vill jag att du skriver om ett ställe i Italien du vill besöka eller ett ställe som du vill dela med dig om till oss andra. Skriv ditt svar som en kommentar här nedan och gå gärna in och gilla min Facebook. Har du inte Facebook så hoppa över detta.

Vinnaren kommer att meddelas vi epost och jag kommer att berätta för er vem som vann boken i inlägget här när tävlingen är avslutad.  Tävlingen är öppen för de som är bosatta i Sverige och är över 18 år. Det är jag som är juryn och mitt beslut går inte att överklaga.

Sista dagen att tävla om boken är den 22 december 2016.

Tävlingen sker i samarbete med Karavan Förlag.

4 comments

 1. Jag som trott att guideböcker är helt passé i dessa internettider.

  Svara
  • Inte ännu!

   Svara
 2. Jag har aldrig varit i italien men skulle gärna till lutande tornet i pisa bara för att det verkar så häftigt. Kanske får man bättre reseidér av boken också! Följer dig på facebook.

  Svara
  • Grattis Anna. Du vann en guidebok till Italien.

   Svara

Have your say