Nordamerika

Tid för njutning

Det blev några stopp här och där under den rogivande bilresan ner till Key West längs kustremsan. Det första stoppet med övernattning gjorde vi i Marathon. Där bodde vi på ett litet hotell som hade en egen liten hamn med motorbåtsseglare från hela världen. Det kändes verkligen internationellt att sitta där i hamnen med båtfolket som också njöt av solnedgången och vi passade på att grilla middagen ute på stranden.
image
Islamorada var det andra stället vi stannade till på, även här tog vi in på ett litet mysigt och fräscht ställe, hotellet var smakfullt med egna verandor och innergårdar till varje rum. Hotellet hade som många andra hotell en egen liten strand. Vi äntrade stranden efter att ha köpt med oss lite grillad kyckling, en flaska vin och lite frukt. Det visade sig att hotellet var uthyrt till en större grupp och vi fick delta i en bröllopsfest där på vår kant med vår medhavda mat, men det gick så bra så.
Här kommer några bilder från Marathon och Islamorada som man passerar på sin väg till Key West.
image
image
image
image
image
image

4 comments

 1. Vilken fantastiskt fin resa du haft!! Härliga bilder.
  Och så skönt med sol och värme. 🙂 Blir lite avis.
  KRAM!!

  Svara
  • Saltis, det var en riktig härlig resa som jag gjort. Det var skönt med lite sol och värme, speciellt då den påminer om svensk sommarvärme.

   Svara
 2. Så härligt! (Bordsplaceringen ser helt ok ut tycker jag!)

  Svara
 3. Bordsplacering var OK!

  Svara

Have your say