Spanien

Vistelsen på Mas Den Gregori

I ett tidigare inlägg har jag berättat om vår trevliga erfarenhet av att bo på ett Bed and Breakfast med anor från 1640-talet, Mas Den Gregori. Denna gång får ni återigen hänga med till en av våra favoriter.

Mas den gregoris hjärta

Bondgården

Besöket på en gamla bondgården berörde mig verkligen på ett positivt sätt. Det kändes lite för nutida att bara åka dit upp på berget för att endast stanna två nätter i det spännande huset. Det kändes så när vi faktiskt funnit något så genuint ställe att bo på. Det är ett ett anrikt hus i en vacker miljö skulle egentligen förtjänas av mer kvalitetstid i omgivningen. För den som gillar morgonpromenader eller fotografera vackra vyer, bör abolut ge stället lite tid.

Så nu är det dags för mig att bjuda på en bildbombning med Teresa som gav vistelsen en extra stuns med förhoppningsvis goda miljöbilder från ett anrikt ställe.

Teresa

Här bjuder Teresa oss på en specialare som är framtagen på gården. Vi smakar med spänning och glädje!

Middagsmat

måltiderna

Teresa en fantastisk värdinna

Teresa lagade en god och spännande mat. Vi fick möjligheten att sitta runt det stora bordet i källarvalvet, samtidigt som vi hade många intressanta samtal.

Miljön är verkligen speciell. Det är underbart när man har låtit tiden stå stilla i huset och vi fick möjligheten att känna på historian i huset.

Mas den gregoris

inredning Mas Den Gregoris

vardagsrummet

Det värmer i mitt hjärta då jag tänker tillbaka på den historiska gården, Mas Den Gregori.

6 comments

 1. Jag upprepar mig: Vilket underbart ställe.I de källarvalven skulle jag gärna inmundiga middagen.
  Jag förstår att det värmer ditt hjärta att tänka tillbaka på den vistelsen.

  Svara
  • Det ar en härlig känsla att sin middag serverad i denna miljö.

   Svara
 2. Oj, vilka flaskor och så god maten ser ut. Där skulle jag gärna vara jag också.

  Svara
  • Karin! Visst är alla de gamla flaskorna vackra. De skapar verkligen en genuin känsla.

   Svara
 3. Ja det ser härligt ut 🙂

  Svara

Have your say